GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεπτό προς λεπτό οι εκλογές της ΝΔ - 190.000 ψηφοφόροι πέρασαν από τα εκλογικά κέντρα

Λίγο μετά τις 7 το πρωί άνοιξαν οι 1.290 κάλπες που έχουν στηθεί σε 883 εκλογικά κέντρα σε όλη την χώρα για την ανάδειξη προέδρου της Ν...


Λίγο μετά τις 7 το πρωί άνοιξαν οι 1.290 κάλπες που έχουν στηθεί σε 883 εκλογικά κέντρα σε όλη την χώρα για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα κυλούν ομαλά και η συμμετοχή είναι μεγάλη καθώς μέχρι στιγμής έχουν προσέλθει στις κάλπες περίπου 190.000 άτομα, όπως μετέδωσε στον Real fm 97.8 η Χριστίνα Κοραή, ενώ εκτιμάται ότι ο αριθμός θα ξεπεράσει τις 300.000. Η υψηλή προσέλευση στην Αττική και ειδικά στην κρίσιμη περιφέρεια της Β' Αθηνών έφεραν την αισιοδοξία στα γραφεία της Συγγρού που προσδοκά ένα μεγάλο νούμερο ψηφοφόρων στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας που θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα. Λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ θα ξεκινήσει η αποστολή των πρώτων αποτελεσμάτων στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και γύρω στις 11 θα είναι γνωστά τα αποτελέσματα.
Η ανακοίνωση της ΚΕΦΕ
«Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου του κόμματος σε όλη τη χώρα, ξεκίνησε και συνεχίζεται ομαλά, χωρίς να έχουν παρατηρηθεί τεχνικά προβλήματα» σημειώνει σε ανακοίνωση της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
Προσθέτει ότι «καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν στην κορυφαία εκλογική διαδικασία.»
«Η εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι υπόθεση που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία και καθορίζει το μέλλον του τόπου» καταλήγει η ΚΕΦΕ.

Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι

Τζιτζικώστας: Σήμερα γυρίζουμε σελίδα - ΒΙΝΤΕΟ
Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα είναι μηνύματα υψηλής συμμετοχής. Οι Νεοδημοκράτες και οι φίλοι της παράταξης αποφάσισαν να πάρουν την τύχη της ΝΔ στα χέρια τους. Σήμερα γυρίζουμε σελίδα, αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προχωράμε για ένα κόμμα ανοικτό, σύγχρονο, δημοκρατικό. Για μία παράταξη σύγχρονη, ευρωπαϊκή που θα μπορέσει σύντομα να απαλλάξει την χώρα από την σημερινή κυβέρνηση.»
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Άδωνις: Ενωμένοι και ισχυροί από αύριο -  ΒΙΝΤΕΟ
Ευτυχής για τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου της ΝΔ δήλωσε προσερχόμενος στο εκλογικό κέντρο στο Περιστέρι, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.
"Θα είμαστε από αύριο το πρωί ενωμένοι και ισχυροί για να φτιάξουμε μια παράταξη όπως την ονειρευόμαστε" σημείωσε.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:


Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα βγει ενωμένη και ανανεωμένη από αυτή τη διαδικασία
"Είναι ημέρα γιορτής για τη ΝΔ" δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος σε εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς προκειμένου να ψηφίσει για την ανάδειξη αρχηγού της ΝΔ.
"Η ΝΔ θα βγει ενωμένη και ανανεωμένη από αυτή την εκλογική διαδικασία" τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: "Είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα συμβεί στη ΝΔ όχι μόνο για τις τύχες της παράταξής μας αλλά για τον τόπο συνολικά. Ο τόπος χρειάζεται μια μεγάλη, αξιόπιστη κεντροδεξιά παράταξη και είμαι σίγουρος ότι από αύριο θα την έχει".


 Μεϊμαράκης: Ο μεγάλος νικητής είναι η ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ
"Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή για τη ΝΔ, για την ίδια τη δημοκρατία. Το βράδυ δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ο μεγάλος νικητής είναι η ΝΔ που με αισιοδοξία θα προχωρήσει για το μέλλον να κατακτήσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτικών και να είναι κυρίαρχη δύναμη στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου" δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στο ΕΒΕΑ για να ψηφίσει.




Με τη σύζυγo στο πλευρό του ψήφισε ο Καραμανλής - ΒΙΝΤΕΟ
Στο παλαιό κτίριο του δήμου Θεσσαλονίκης ψήφισε το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔΚώστας Καραμανλής. Μαζί με τον κ. Καραμανλή ήταν και η σύζυγός του Νατάσσα Παζαϊτη.
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχώρησε δίχως να κάνει δηλώσεις.
Ο κ. Καραμανλής βρίσκεται από χθες στην πόλη και το μεσημέρι πέρασε στιγμές χαλάρωσης, με την οικογένεια του και φίλους, κάνοντας βόλτα στη νέα παραλία. Με τζιν παντελόνι και μια φόρμα από πάνω περπάτησε μια μεγάλη διαδρομή στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με περιπατητές που απολάμβαναν τη λιακάδα του Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 Σαμαράς: Ενότητα για να βάλουμε τέλος σε αυτή την ανίκανη κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερη αναφορά στην ενότητα που θα πρέπει να υπάρξει την επόμενη μέρα στην κεντροδεξιά παράταξη έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ
«Στόχος είναι η ενότητα προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτή την ανίκανη και αδίστακτη κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικα ο πρώην πρωθυπουργός.

Στον Άγιο Νικόλαο ψήφισε ο Πλακιωτάκης 
Στο επιμελητήριο του Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης ψήφισε για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ, ο  μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης.
«Σήμερα ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον της παράταξης. Με την ψήφο μας διασφαλίζουμε την ενότητα της παράταξης και στηρίζουμε την κοινή μας προσπάθεια για τη δημιουργία μια μεγάλης, δυνατής, σύγχρονης Νέας Δημοκρατίας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα ανταποκριθούμε στο χρέος μας» δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Πλακιωτάκης.
«Προς το παρόν πάνε όλα καλά και θα πάνε καλά, είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι γι’ αυτό» πρόσθεσε ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση