GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εξαφανίστηκαν" 200.000 ημερολόγια του 2016 με φωτογραφίες του Πούτιν

Το ημερολόγιο του 2016 με τον Βλαντιμίρ Πούτιν κυκλοφόρησε από την ρωσική εφημερίδα Zvezdi Ι Soveti, που ισχυρίζεται ότι τύπωσε 200.000...


Το ημερολόγιο του 2016 με τον Βλαντιμίρ Πούτιν κυκλοφόρησε από την ρωσική εφημερίδα Zvezdi Ι Soveti, που ισχυρίζεται ότι τύπωσε 200.000 αντίτυπα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, σε μια χώρα που τα ποσοστά δημοφιλίας του Πούτιν κυμαίνονται περίπου στο 80%, το ημερολόγιο αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία και φυσικά εξαντλήθηκε.
Κάθε μήνας συνοδεύεται από μια εμπνευσμένη φωτογραφία του δημοφιλούς ηγέτη της Ρωσίας – είτε να ψαρεύει γυμνόστηθος, να πηγαίνει στην εκκλησία, να σηκώνει βάρη είτε ντυμένος με την ναυτική στολή.
Κάθε φωτογραφία συνοδεύεται από ένα κείμενο από τον ίδιο τον Πρόεδρο για θέματα που αφορούν την αγάπη του για τα σκυλιά, τις Ρωσίδες, το ψάρεμα ή και την αυξανόμενη στρατιωτική δύναμη της χώρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση