GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. Βαρουφάκης στους κορυφαίους στοχαστές τους 2015!

Ο Γ. Βαρουφάκης είναι ανάμεσα στους 100 κορυφαίους στοχαστές - διαμορφωτές κοινής γνώμης παγκοσμίως για το 2015, σύμφωνα με την λίστα τ...

Ο Γ. Βαρουφάκης στους κορυφαίους στοχαστές τους 2015!

Ο Γ. Βαρουφάκης είναι ανάμεσα στους 100 κορυφαίους στοχαστές - διαμορφωτές κοινής γνώμης παγκοσμίως για το 2015, σύμφωνα με την λίστα του foreignpolicy.com, με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής. 

Ο Έλληνας πρών υπουργός οικονομικών διακρίθηκε για την "δραματική πολιτική μάχη που έδωσε με την τρόικα το διάστημα της μεγάλης ελληνικής κρίσης" σύμφωνα με την ιστοσελίδα, που τον κατατάσσει στην κατηγορία των "Decision-makers".

Στην παρουσίαση του προφίλ του γίνεται λόγος για τον αγώνα που έδωσε κατά των μέτρων λιτότητας που απαιτούσαν οι δανειστές – τους οποίους χαρακτήρισε "τρομοκράτες" - αλλά και στην παραίτηση του μετά από το νέο μνημόνιο που έφερε η αριστερή κυβέρνηση στην οποία ανήκει.

 

 

1 σχόλιο

  1. Κατασκευες της ΝΤΠ μεσω των ΜΜΕ.Αχυρανθρωποι!Ποσοι ομως μπορουν να το καταλαβουν σε μια χωρα λοβοτομημενων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση