GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016» το Jeep Renegade

Οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα» σε μυστική ψηφοφορία ψήφισαν ως καλύτερο αυτο...

Οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα» σε μυστική ψηφοφορία ψήφισαν ως καλύτερο αυτοκίνητο για το 2016 , το Jeep Renegade.
Φέτος ήταν η δέκατη χρονιά του θεσμού. Η δέκατη βράβευση.
Και στη δέκατη βράβευση, βγήκε νικητής για πρώτη φορά στην ιστορία , ένα τζιπ.
Το Renegade !!!
Η τελετή της ψηφοφορίας έγινε στις 10 Δεκέμβριου και μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη όλων των εποχών.
Κάθε χρόνο, οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, αφού οδηγήσουν όλα τα αυτοκίνητα που εισάγονται στη χώρα μας, με βάση τα κριτήρια της αγοράς, τις δυνατότητες του κάθε αυτοκινήτου, την ασφάλεια, την άνεση, τη μεταπώληση, ψηφίζουν για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» . Το καινούργιο Renegade συγκέντρωσε 122 ψήφους έχοντας μια διαφορά 40 βαθμών , από το δεύτερο αυτοκίνητο, το Opel Astra.
Το Jeep Renagade διατίθεται σε εκδόσεις βενζίνης και diesel με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Η τιμή του , ξεκινά από τα 19.370 ευρώ.

Πολυχρόνης Συγγελίδης: «Eίναι ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο για το Jeep Renegade. Είναι η ανώτατη τιμητική διάκριση στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, που προέρχεται από τους πλέον ειδικούς, τους καταξιωμένους δημοσιογράφους του χώρου, που εκτίμησαν ότι το Jeep Renegade είναι το πιο σημαντικό αυτοκίνητο για τις προτιμήσεις των Ελλήνων αγοραστών για το 2016 με τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας»

Αναλυτικά η βαθμολογία που συγκέντρωσαν τα μοντέλα της τελικής δεκάδας .
Jeep Renegade (122 βαθμοί )
Opel Astra (82 β.)
Hyundai i20 (71 β.)
VW Passat (41 β.)
Ssangyong Tivoli (37 β.)
Ford Mondeo (34 β.)
Citroen C1-Peugeot 108-Toyota Aygo (32 β.)
Smart fortwo-forfour (29 β.)
Renault Twingo (20 β.)
FIAT 500X (12 β.)


Το βραβείο για το Renegade παρέλαβε ο πρόεδρος του ομίλου κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης από τον πρόεδρο του θεσμού Αντώνη Κόλλια.

Τα μέλη του θεσμού μπροστά στο φετινό νικητή


Χορηγοί της εκδήλωσης για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», που διοργανώθηκε από την Promauto, ήταν η εταιρία φυσικού αερίου Fisikon, το Kitchen Bar, το McArthurGlen και τα λιπαντικά Eneos. Η εκδήλωση στο Kitchen Bar , στο Καλαμάκι ,έγινε με τη βοήθεια της Eurobank.
Στη φετινή ψηφοφορία, το θεσμό τίμησαν ο βουλευτής (τέως υφυπουργός Μεταφορών) Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο πρόεδρος του ΣΕΑΑ Γιώργος Βασιλάκης και τα περισσότερα στελέχη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αυτοκινήτων.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αυτοκινήτων κ. Γιώργος Βασιλάκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο ΣΕΑΑ


Ο κ. Στέφανος Οικονομίδης αναφέρθηκε στους αυριανούς στόχους για την κίνηση των οχημάτων με φυσικό αέριο

Στην εορταστική φετινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη όλοι αυτοί που στήριξαν το θεσμό των δημοσιογράφων , όπως ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δραστηριοτήτων Στρατηγικής και Εταιρικής Ανάπτυξης της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου ( Fisikon) κ. Στέφανος Οικονομίδης, ο Sales Manager της Eurobank , κ. Χρόνης Χρονόπουλος, ο πρόεδρος της εταιρίας λιπαντικών Eneos, κ. Νίκος Διαμαντής και ο Στήβ Κακέτσης, ιδιοκτήτης του Kitchen Bar που μας φιλοξένησε. Από την εκδήλωση έλειπε ο εκπρόσωπος ενός άλλου χορηγού των McArthurGlen.


Ο διευθυντής της JEEP κ. Ανδρέας Σουλουτζιδάκης, ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο πρόεδρος του θεσμού «Αυτοκίνητο για την Ελλάδα» κ. Αντώνης Κόλλιας και η διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Συγγελίδη κυρία Κορίνα Βαλυράκη

Ο Στήβ Κακέτσης μαζί με τα μέλη του θεσμού Πέρη Χαλάτση και Γιάννη Τσιρογιάννη


Φέτος ο πρόεδρος της εταιρίας Promauto, Αντώνης Στιβακτάρης, που όλα αυτά τα χρόνια από το 2006 έως σήμερα βρισκόταν στο πλευρό του θεσμού , παρέδωσε τη σκυτάλη στο γιο του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση