GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιράκ - Αεροπορικές επιδρομές στη Μοσούλη με περίπου 20 νεκρούς

Σε περίπου 20 ανέρχονται οι νεκροί, ανάμεσά τους τουλάχιστον 12 άμαχοι, στη Μοσούλη του βόρειου Ιράκ, μετά από δύο αεροπορικές επιδρομέ...


Σε περίπου 20 ανέρχονται οι νεκροί, ανάμεσά τους τουλάχιστον 12 άμαχοι, στη Μοσούλη του βόρειου Ιράκ, μετά από δύο αεροπορικές επιδρομές οι οποίες κατέστρεψαν οικήματα που πιστεύεται πως χρησιμοποιούσαν τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.Αυτά επικαλείται μια ιατρική πηγή όπως και 6 αυτόπτες μάρτυρες.
Κατά τις ίδιες πηγές, κοντινά κτήρια υπέστησαν επίσης ζημιές από τους βομβαρδισμούς,
Οι δύο επιδρομές έγιναν 10 λεπτά η μια μετά την άλλη. Είχαν στόχο το σπίτι ενός τοπικού αξιωματούχου του Ι.Κ. και του γιου του στη συνοικία της 17ης Ιουλίου, στο δυτικό τμήμα της Μοσούλης, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.
Το Ι.Κ. κατέλαβε τη Μοσούλη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, το καλοκαίρι του 2014.
Ο διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ διεξάγει μια εκστρατεία αεροπορικών πληγμάτων στο Ιράκ εναντίον των τζιχαντιστών του Ι.Κ. από τον Αύγουστο του 2014.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση