GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Ο 22χρονος που έγινε πλούσιος μέσω μιας... πατάτας - ΦΩΤΟ

Την «χρυσή τομή» φαίνεται πως βρήκε ένας 22χρονος στη Βρετανία όπου κατάφερε με μια απλή πατάτα να μπει στους επιχειρηματικούς κύκλους κερδ...

Βρετανία: Ο 22χρονος που έγινε πλούσιος μέσω μιας... πατάτας - ΦΩΤΟ

Την «χρυσή τομή» φαίνεται πως βρήκε ένας 22χρονος στη Βρετανία όπου κατάφερε με μια απλή πατάτα να μπει στους επιχειρηματικούς κύκλους κερδίζοντας περισσότερες από 12.000 λίρες μέσα σε τρεις μήνες.

Πρόκειται για τον 22χρονο επιχειρηματία Adrian Nantchev που σε μια προσπάθεια του να πρωτοτυπήσει εμπνεύστηκε  προσωποποιημένα μηνύματα πάνω σε πατάτες για όποιον του το ζητήσει και να τις στέλνει.

 Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι στέλνει περίπου τριάντα πατάτες με το ταχυδρομείο κάθε μέρα με χρέωση έως και 5,99 λίρες. Όπως λέει ο ίδιος έχει τόσες παραγγελίες ώστε ουσιαστικά είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης που του αφήνει λίγο ελεύθερο χρόνο!

Όσο για τα κέρδη, ο 22χρονος ισχυρίζεται ότι έχει βγάλει περισσότερες από 12.000 λίρες σε τρεις μήνες από την έναρξη των επιχειρήσεων του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στη βρετανική Mirror: «Η όλη ιδέα ήρθε εντελώς τυχαία. Όταν είδα μια παρόμοια επιχείρηση με μηνύματα σε πατάτες στην Αμερική σκέφτηκα, γιατί να μην προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι άνθρωποι μπορεί να βαριούνται να λαμβάνουν κάθε χρόνο μια παρόμοια κάρτα. Μια πατάτα είναι πιο συναρπαστική. Μερικά από τα μηνύματα που παίρνω είναι ξεκαρδιστικά. Άλλοι στέλνουν ευχές γενεθλίων. Είναι πολύ ανάλαφρο και αστείο».

Τα μηνύματα γράφονται με μαρκαδόρο πάνω στις πατάτες οι οποίες στη συνέχεια τοποθετούνται σε φακέλους και αποστέλλονται με ταχυδρομείο από τον νέο επιχειρηματία. Ο ίδιος αναφέρει επιπλέον «Η επιχείρηση ανθεί. Οι άνθρωποι αγαπούν πολύ αυτή την ιδέα και όσοι τη λαμβάνουν ξαφνιάζονται. Γιατί κάποιος να θέλει μια βαρετή κάρτα μέσα στο γραμματοκιβώτιο του όταν μπορεί να πάρει μια «εξατομικευμένη» πατάτα;

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Διαβάσε επίσης:

Η εικόνα που ραγίζει καρδιές - Αστυνομικός "αποχαιρετά" το άλογο του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καταζητούμενος που έγινε viral στη Βρετανία - ΦΩΤΟ

Καλλιτέχνες δίνουν... ζωή σε παιδικές ζωγραφιές – ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση