GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 1944 "Μια μεθοδευμένη σφαγή"

ΣΠΙΘΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Στη διαδήλωση στις 3 του Δεκέμβρη η εντολή ήταν να ανεβούμε όλοι άοπλοι.Εκτός από τον γραμματέα της κάθε ΚΟΒ.Δου...

ΣΠΙΘΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

"Στη διαδήλωση στις 3 του Δεκέμβρη η εντολή ήταν να ανεβούμε όλοι άοπλοι.Εκτός από τον γραμματέα της κάθε ΚΟΒ.Δουλέψαμε εντατικά και στις οκτώ το πρωί,όταν σταματήσαμε στου Φιξ για να δούμε τη συμμετοχή της συνοικίας μας,μείναμε ικανοποιημένοι.Η ουρά έφτανε ως τον Άγιο Σώστη.Εκεί οι Καλλιθιώτες έκαναν την εξυπνάδα να μας προσπεράσουν.Το πλήρωσαν όμως ακριβά.Γιατί βρέθηκαν μπροστά από μας στην πλατεία Συντάγματος και δέχτηκαν πάνω τους όλα τα πυρά.Εβδομήντα τόσοι νεκροί,χώρια οι εκατοντάδες τραυματίες.Εμείς εκείνη την ώρα ήμαστε στο ύψος της πόρτας του Εθνικού Κήπου.Πέσαμε όλοι κάτω.Υποχωρήσαμε ως το Ζάππειο.Εκεί ανασυνταχτήκαμε.Δεν ξέρω πώς βρέθηκα με μια γαλανόλευκη στο χέρι.Προχωρούσαμε τώρα τρέχοντας προς το Σύνταγμα.Τα τανκς έριξαν και πάλι.Όμως ,αυτή τη φορά λίγο πάνω απ΄τα κεφάλια μας.Είχε πούσι ,και μαζί με τους καπνούς από τα πυρά,δεν έβλεπες πάνω από είκοσι μέτρα.Ξεχώρισε η σιλουέτα του τανκς,που ήταν στη γωνία Αμαλίας και Όθωνος.Σε λίγο ,διέκρινα και τον Εγγλέζο οδηγό,που κάτι φώναζε γελώντας.Τότε είδα μπροστά μου τα πτώματα.Οι τραυματίες φώναζαν.Το αίμα,μια παλάμη,σε όλο το οδόστρωμα.Πως μου ΄ρθε να βουτήξω τη γαλανόλευκη στο αίμα.Όταν τη σήκωσα ,είχε παντού κοκκινίλες και έσταζε αίμα μαύρο.Δεν ξέρω,αλλά αυτή η εικόνα μας ηλέκτρισε.Στη στέγη της Βουλής,ανάμεσα στα κεραμίδια,οι δολοφόνοι της Ασφάλειας με τα καβουράκια τους.Θυμάμαι ότι αγκαλιάστηκα με μια ξανθιά επονίτισσα κι έναν τραυματία με πατερίτσες.Σχηματίσαμε μαζί με τη σημαία ένα παράξενο σύμπλεγμα και διασχίσαμε μόνοι μας όλη την απόσταση έως τη "Μεγάλη Βρετανία".Μπροστά μας-εκεί που τώρα βρίσκεται το ξενοδοχείο "Αστήρ"-ήταν το Αρχηγείο της Αστυνομίας.Πίσω από την τεράστια καγκελένια πόρτα στην αυλή,είχαν στήσει μυδράλια που μας σημάδευαν.Καθώς προχωρούσα,άκουσα μια γνωστή φωνή να μου λέει: "Μίκη,σταμάτα".Ήταν ο πατέρας μου,πλαγιασμένος κι αυτός μαζί με όλους τους άλλους ζωντανούς,νεκρούς και τραυματίες,στο πεζοδρόμιο,μπροστά από τα σκαλιά της πλατείας.Με παρακολουθούσε.Όμως καθώς η Καλλιθέα προηγήθηκε στου Φιξ,παρασύρθηκε μαζί τους,με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κέντρο της σφαγής.Τέλος,νικήσαμε.Ο λαός ξεχύθηκε από παντού.Πλατείες,δρόμοι,στενά πλημμύρισαν.Οι Εγγλέζοι ξαναρίχνουν απ΄τα τανκς μες στον κόσμο.Στην Όθωνος, με χτύπησαν και μ΄έριξαν πάνω στα δέντρα,μπροστά από τα δημόσια αποχωρητήρια.Ξεσκίστηκα από πάνω ως κάτω.Οργισμένος κατηφόριζα τη Συγγρού....."
Μίκης Θεοδωράκης "Οι δρόμοι του Αρχάγγελου"

Στη φωτο διακρίνεται ο Μίκης με τη σημαία.

Η Τούλα Μάρα -Μιχαλακέα η ξανθιά επονίτισσα,χρόνια αργότερα,αναφέρεται στο γεγονός:

"....Ήταν Κυριακή όταν ξεκινήσαμε με τα πόδια απο΄το Χαιδάρι για το Σύνταγμα...
Μες στον κόσμο χαθήκαμε με τους συντρόφους μου.Εγώ βρέθηκα έξω από το ξενοδοχείο KING GEORGE.Γεμάτο το Σύνταγμα ,η Φιλελλήνων,η Ερμού,η Πανεπιστημίου,η Σταδίου.Μια λαοθάλασσα,ειρηνική,άοπλη."
".....Όταν έφθασαν στο ύψος της πλατείας Συντάγματος,στο σταυρό των δρόμων,άρχισαν τα πολυβόλα να ρίχνουν στο ψαχνό.Τρομαγμένος ο κόσμος έκανε πίσω.Άδειασε ο δρόμος.Εγώ έμεινα ξαπλωμένη πίσω από μια κολόνα.Ήμουν κοντά στα γεγονότα.Έβλεπα τα πεσμένα κορμιά μαζί με τα πλακάτ και τις σημαίες.Ένας αιμάτινος σωρός.Πίσω έπεφταν κι άλλοι.Ανακατευόταν ο ήχος των πολυβόλων με τις φωνές των τραυματισμένων.Οι σφαίρες εξακολουθούσαν.Είχαμε βουβαθεί.Και ξαφνικά βλέπω ένα ξανθό αγόρι,με την καμπαρντίνα του να ανεμίζει και με μια μεγάλη γαλανόλευκη σημαία ,προχωρούσε πάνω στις σφαίρες.Χωρίς να το σκεφθώ,με ένα σάλτο βρέθηκα κοντά του και του πιασα το μπράτσο.Κάναμε μερικά βήματα.Οι σφαίρες έπεφταν γύρω μας.Κι ακούσαμε να μας ακολουθούν μυριάδες.Η τρομοκρατία είχε σπάσει.Με τους νεκρούς στα χέρια και τους λαβωμένους προχωρούσαμε προς τη "Μεγάλη Βρετανία".Ένας βουβός θυμός,μια φοβερή οργή μας πλημμύρισε.Με σφιγμένα τα χείλη,τις γροθιές σηκωμένες,το πλήθος όλο ένας άνθρωπος.Στη θέα μας, φοβισμένοι οι ξένοι έκλειναν τα παράθυρα του ξενοδοχείου.Ήμασταν ένας λαός ξεγελασμένος.'Εκανα πολλή ώρα να φθάσω στην οδό Όθωνος στα γραφεία του Κ.Κ.Ε.Εκεί ξανάδα τον ξανθό νέο ματωμένο.Μου είπε πως τον λέγανε Μίκη Θεοδωράκη.."

Από το βιβλίο "Μέρες του Δεκέμβρη"
http://spithathessalonikis.blogspot.gr/2015/12/3-ekembrh-1944.html

8 σχόλια

  1. Οι Τσίπρες, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και άλλοι ανθέλληνες θέλουν την επιστροφή στην δραχμή για να μας αγοράσουν μισοτιμής! Αντισταθείτε! - Γράφει ο Δρ.Αναστάσιος Κουτσούκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Τσίπρες, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και άλλοι ανθέλληνες θέλουν την επιστροφή στην δραχμή για να μας αγοράσουν μισοτιμής! Αντισταθείτε! - Γράφει ο Δρ.Αναστάσιος Κουτσούκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΑ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 45ΧΡΟΝΟΥ !
    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ; ΒΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΝΙΔΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    - Ο 45χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
    - Σκαρφάλωσε στην κολώνα της ΔΕΗ για να επασυνδέσει το ρέυμα
    - "Πάω να πάρω αυτό που μου ανήκει" είπε πριν σκαρφαλώσει στην κολώνα
    - Του είχαν κόψει την ηλεκτροδότηση πριν μια εβδομάδα
    - Τι λένε στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες

    Στη γειτονιά του Αιγάλεω πάγωσαν όλοι όταν σήμερα στις 2.00 το μεσημέρι είδαν έναν απελπισμένο κάτοικο που η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα πριν από περίπου μια εβδομάδα, να σκαρφαλώνει στην κολώνα και να τον τινάζει το ρεύμα.

    Ο 45χρονος ειχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή και ζούσε με την κατάκοιτη μάνα του και τον αδελφό του σε ένα φτωχικό σπίτι στην οδό Σαλαμίνος και Παπαρηγοπούλου.


    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γείτονες στο Newsit η οικογένεια τα έβγαζε δύσκολα πέρα με αποτέλεσμα να μην έχει πληρώσει το λογαριασμό του ρεύματος.

    Οταν πριν περίπου μια εβδομάδα η ΔΕΗ τους έκοψε την ηλεκτροδότηση τότε άρχισαν και τα προβλήματα. Ο 45χρονος δεν άντεξε άλλο και σήμερα με το μυαλό θολωμένο είπε "πάω να πάρω αυτό που μου ανήκει". Πήρε ένα γαλλικο κλειδί, σκαρφάλωσε στην κολώνα που είναι και υποσταθμός της ΔΕΗ με σκοπό να επανασυνδέσει το ρεύμα.


    Μια άτυχη στιγμή όμως έμελλε να αποβεί μοιραία. Επιασε με τα γυμνά του χέρια το καλώδιο της ΔΕΗ και 20.000 watt διαπέρασαν το σώμα του.


    Κάτοικοι περιγράφουν στο Νewsit πως μόλις ο 45χρονος χτυπήθηκε από το ρεύμα, το παντελόνι του πήρε φωτιά.

    Στο σημείο έσπευσε αστυνομία και πυροσβεστική ενώ το ασθενοφόρο που έσπευσε μετέφερε τον άνδρα σε κακή κατάσταση αλλά ζωντανό στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

    Εκεί ο 45χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας δάνειζαν κιόλας αν βγαίναμε από €!!!!
    «Τρέμει» η Ρωσία την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ
    ----------------------------------------------------------
    [Κατά τ΄άλλα οι πυροβολημένοι μας λένε ότι οι Ρώσοι θα χαρούν
    να μας δανείσουν κιόλας άμα γαμήσου@@ το σύστημα του ευρώ
    και πούμε δεν πληρώνουμε....]
    ----------------------------------------------------------
    Πολιτικές αναταράξεις στη Ρωσία αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ «βλέπουν» οι αναλυτές του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών της Μόσχας!

    Σύμφωνα με ανταπόκριση του πρακτορείου Bloomberg ο επικεφαλής του Κέντρου, Μιχαήλ Ντμιτρίεφ, προειδοποιεί πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κίνδυνο πολιτικών αναταράξεων στην περίπτωση που μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη πυροδοτήσει μια νέα παγκόσμια κρίση και μια «βουτιά» στην τιμή του πετρελαίου.

    Οι αναλυτές του Κέντρου εκτιμούν πως σήμερα οι πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ υπερβαίνουν το 50% και προβλέπουν πως μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγήσει σύντομα και άλλες χώρες σε έξοδο από την νομισματική ένωση.
    Θεωρούν δε πως η Ρωσία, ως άμεσα εξαρτημένη από το πετρέλαιο και τις εξαγωγές ενεργειακών πόρων οικονομία, θα δεχόταν πλήγμα τέτοιο που ενδεχομένως θα οδηγούσε σε «έντονη δυσαρέσκεια» προς το πρόσωπο του Πούτιν, αυξημένη πολιτική καταστολή και επιδείνωση της οικονομικής κρίσης.

    Παράλληλα, η προοπτική ενός ντόμινο στην Ευρωζώνη και η συνεπακόλουθη περαιτέρω επιδείνωση της παγκόσμιας οικονομίας «θα αποτελέσει τροχοπέδη στην ικανότητα της ρωσικής κυβέρνησης να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για κοινωνικές παροχές και θα απειλούσε να εξαλείψει κεφάλαια που οι Ρώσοι επενδυτές και επιχειρηματίες μετέφεραν στην Ευρώπη», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ρωσικού Κέντρου Στρατηγικών Μελετών στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το θέμα.

    Ενδεικτική είναι και η εκτίμηση της επικεφαλής οικονομολόγου της μεγαλύτερης τράπεζας της Ρωσίας, OAO Sberbank, βάσει της οποίας το χειρότερο σενάριο για τη Ρωσία, εφόσον τελικώς η Ελλάδα βγει από το ευρώ, θα είναι αυτό της συρρίκνωσης της ρωσικής οικονομίας κατά 2,1% και η άμεση εκροή από τη χώρα επενδυτικών κεφαλαίων ύψους 95 δισ. δολαρίων!

    Είναι δεδομένο πως τα σενάρια αυτά τελούν σε γνώση της ρωσικής ηγεσίας, που με τη σειρά της έχει εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» της Ελλάδας. Κάτι που επανέλαβε εμφατικά και ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των Οκτώ ισχυρότερων οικονομιών του κόσμου στο Κάμπ Ντέιβιντ των ΗΠΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν δήλωνε πως: «Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη, όμως δεν φτάνει να το θέλει μόνο το G8, πρέπει να το θέλει και ο ελληνικός λαός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ, ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ.

    ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ; ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΙ, ΔΙΑΒΑΖΑΖΟΝΤΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΑ" ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ 25 -30 ΜΑΘΗΤΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ !!!

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ. ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ;

    ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΩΝΤΑΙ - ΜΕΤΑ- ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιός να αβαντάρει άραγε την συγκεκριμένη μουνίσκη; Συνέχεια μπροστά μας τη βρίσκουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φωτιά και λαύρα ορισμένοι "Ελληναράδες"!!!

    Εμείς (ρε...) δεν είμαστε το ίδιο (εδώ και κάμποσο διάστημα...) με τους άλλους , τους... κακούς.

    Εμείς (ρε...) θα σας σώσουμε (χρεοκοπήσουμε εννοεί...) αληθινά και όχι ψεύτικα και συντεταγμένα ...

    Εμείς (ρε...) όταν λέμε για πάντα (περίπου...) εννοούμε μέχρι να αλλάξουμε γνώμη ...

    Εμείς (ρε...) θα είμαστε οι "ρυθμιστές" είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους ξένους σατράπηδες...

    Εμείς (ρε...) θα ξυπνήσουμε τον λαό ώστε να διαπιστώσει ότι μόνο εμείς είμαστε Αληθινοί Επαγγελματίες της πολιτικής και όχι οι υπόλοιποι από τα (παλιά...) τζάκια...
    _______________________________
    Εμείς (ρε...) που κηρύσσουμε την "επανάσταση" έχουμε κάνει ήδη τις μελέτες μας για τις ενδιαφέρουσες εταιρείες που θα πουλιούνται (σε λίγο) τζάμπα ...
    ________________________________
    Εμείς (ρε...) όπως βγάζαμε λεφτά
    στο ΧΑΑ ,
    έτσι θα βγάλουμε λεφτά και στα ΕυρΑΑ...
    __________________________
    Εμείς (ρε...) όταν πουλάμε πατριωτισμό το κάνουμε καλύτερα από τον άλλον...
    (Ναι , αυτόν που δεν ψηφίσατε...) και θα συνεχίσουμε (πάντα με την βοήθεια συγκεκριμένων blogs) να πουλάμε πατρίδα για ψηφαλάκια...

    Εντάξει ΡΕ ;;;
    Αν δεν συμφωνείτε είστε : προδότες , πουλημένοι δωσίλογοι , κομανέντσι , κολωτούμπες , τραπεζίτες , CDS , Goldman sachs , Εβραίοι , κλπ κλπ...



    _________________________________
    γιατί δεν αναφέρει κανείς απο τους
    παρασιτικούς Πα$$όκους-νυν καπότες μεταχειρισμένεΣύριζα

    το Γιώργο το "χαρισματικο" παιδί
    που απο το Καστελόριζο
    μα ΕΧΩΝΕ στο απάνεμο λιμάνι του ΔΝΤ
    με το Μνημόνιο της ευτυχίας
    μετά ........ΘΑΝΑΤΟΝ σας +
    ζώα !!


    ΕΕ.........

    εεεεεεεεεεεεεε...ρεμαλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση