GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές στη Νέα Δημοκρατία: Χρειάζονται 300.000 ψηφοφόροι για να βγουν τα έξοδα

Έπεσαν χθες οι υπογραφές στη σύμβαση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ομίλου Vodafone και πλέον το κόμμα μπαίνει στην τελική ευθεία ...

Εκλογές στη Νέα Δημοκρατία: Χρειάζονται 300.000 ψηφοφόροι για να βγουν τα έξοδα

Έπεσαν χθες οι υπογραφές στη σύμβαση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ομίλου Vodafone και πλέον το κόμμα μπαίνει στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 20 Δεκεμβρίου, μετά το φιάσκο.

Συνολική παρουσίαση και ενημέρωση του συστήματος που θα τρέξει τις εκλογές στη ΝΔ έκανε στα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ), ο εκπρόσωπος της Vodafone.

Γενική δοκιμή του συστήματος σε όλη την Ελλάδα θα γίνει την Κυριακή  και είναι πολύ πιθανόν να επαναληφθεί τουλάχιστον μια φορά ακόμη πριν από την εκλογική διαδικασία της 20ής Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος θα κυμανθεί από τις 700.000 έως τις 800.000 ευρώ χωρίς τον ΦΠΑ κάτι που σημαίνει ότι η ΝΔ θα πρέπει να προσελκύσει στις κάλπες περισσότερους από 300.000 ψηφοφόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση