GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 3

Η ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ ( 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων-Πολίχνης -Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εθνικός Μετεώρων ¬-Ένωση Πολιτών Μετεώρων - Α...




Η ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ ( 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων-Πολίχνης -Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εθνικός Μετεώρων ¬-Ένωση Πολιτών Μετεώρων - Α.Σ. Μετεώρων TAE Kwon-Dο -Περιβαλλοντικός Σύλλογος Φίλοι του Δάσους -ΠολιτιστικόςΣύλλογοςΑΓ.Ι.Θεολόγος -Χορευτικός Σύλλογος Sport & Dance - Α.Π.Σ. Μουσικοκινητικης και αυτοάμυνας Karatekinds Παναγία -Α.Μ.Π.Σ Γονέων 2ου Δ.Σ. Πολίχνης Μετεωρίτες) και υπό την αιγίδα του Δήμου Παύλου Μελά,σε μια προσπάθεια αφύπνισης του πνεύματος των Χριστουγέννων και με σκοπό την δημιουργία ενός σκηνικού θαλπωρής και μαγείας, έτσι όπως μόνο η γιορτή των Χριστουγέννων ξέρει να «σκηνοθετεί» , διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 3».

Ένα λαμπερό, γιορτινό διήμερο γεμάτο μουσική, παιχνίδια, κουκλοθέατρο, χορευτικές παραστάσεις, σπιτάκι του Αη Βασίλη, εργαστήρια και χειροτεχνίες που θα μας μετεφέρουν έστω και λίγο στο παραμυθένιο κόσμο των εορτών.
Ακολουθείστε μας στην πλατεία Μετεώρων στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 και ανεβείτε στο Χριστουγεννιάτικο μαγικό χαλί που θα σας ταξιδέψει σε ένα άκρως διασκεδαστικό & εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.
Όταν έλθετε στο Χριστουγεννιάτικο χωριό μας δεν χρειάζεται να έχετε χρήματα μαζί σας γιατί όλα είναι ΔΩΡΕΑΝ,κρασί και γλυκά για τους ενήλικες ,γλυκα χοτ ντοκ και ποκ κορν για τα παιδιά .
Θα παίξουμε και θα διασκεδάσουμε με μοναδικό αντίτιμο τρόφιμα μακράς διαρκείας για το καλάθι κοινωνικής αλληλεγγύης, δίνοντας έτσι αγάπη σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη !!!
Τμήμα Επικοινωνίας και Διαφήμισης Σύνμπραξη
Τηλέφωνα επικοινωνίας:Έφη Σεμίζογλου 6945184912
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ https://youtu.be/Qkpa88CQkLo
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ MAΣ ΣΤΟ FB https://www.facebook.com/events/972618332810277/?ref=4&action_history=null&source=4

Η "ΣΥΜΠΡΑΞΗ" https://www.facebook.com/simpraxi/ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΡΧΙΚΑ 7 ΦΟΡΕΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 9 ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ...
-7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων-Πολίχνης
https://www.facebook.com/7o.Scouts.Polixnis
-Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εθνικός Μετεώρων
https://www.facebook.com/groups/620478251317090/?ref=ts&fref=ts
-Ένωση Πολιτών Μετεώρων
https://www.facebook.com/enosipolitonmeteoron
-Α.Σ. Μετεώρων TAE Kwon-Do
https://www.facebook.com/pages/ΑΣ-Μετεώρων-TAE-Kwon-Do/618958014840641
-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Φίλοι του Δάσους
https://www.facebook.com/filoidasous
-ΠολιτιστικόςΣύλλογοςΑΓ.Ι.Θεολόγος
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004646889325&ref=ts&fref=ts
-Χορευτικός Σύλλογος Sport & Dance
https://www.facebook.com/groups/149837305034175/
-Α.Π.Σ. Μουσικοκινητικης και αυτοάμυνας Karatekinds Παναγία
https://www.facebook.com/karatekids.gr?fref=nf
-Α.Μ.Π.Σ Γονέων 2ου Δ.Σ. Πολίχνης Μετεωρίτες
https://www.facebook.com/metewrites?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση