GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 3- ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στην πλατεία Μετεώρων, τ...


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στην πλατεία Μετεώρων, το εορταστικό διήμερο «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 3».
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ 

( 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων-Πολίχνης - Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εθνικός Μετεώρων ¬- Ένωση Πολιτών Μετεώρων - Α.Σ. Μετεώρων TAE Kwon-Dο - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Φίλοι του Δάσους – ΠολιτιστικόςΣύλλογος ΑΓ.Ι.Θεολόγος - Χορευτικός Σύλλογος Sport & Dance - Α.Π.Σ. Μουσικοκινητικης και αυτοάμυνας Karatekinds Παναγία - Α.Μ.Π.Σ Γονέων 2ου Δ.Σ. Πολίχνης Μετεωρίτες) και υπό την αιγίδα του Δήμου Παύλου Μελά.
Ήταν ένα διήμερο γεμάτο συναρπαστικές δράσεις και θέαμα, που χάρισε πολλά χαμόγελα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όχι μόνο των μικρών μας φίλων, αλλά όλων όσων παρεβρέθησαν, ανεξαρτήτου ηλικίας. 
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σ' όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν και μας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αυτές τις ημέρες, με μοναδική αμοιβή τη χαρά της συμμετοχής.
Θερμές ευχαριστίες σ` όλους τους εθελοντές για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση όλων αυτών των δραστηριοτήτων.
Ευχαριστούμε το Δήμο Παύλου Μελά για την υποστήριξη του. 
Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και γεμίσαμε και ξαναγεμίσαμε το καλάθι αλληλεγγύης με τρόφιμα, προσφέροντας λίγη αγάπη στους συνανθρώπους μας. 
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους χορηγούς μας που για άλλη μια χρονιά, παρά τους χαλεπούς καιρούς στήριξαν την προσπάθειά μας έτσι ώστε να στήσουμε για 3η συνεχή χρονιά, το Χριστουγεννιάτικο χωριό που σαν έρθεις δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.
Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για του χρόνου, με το «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 4» και δεσμευόμαστε για ακόμη περισσότερα χαμόγελα , ακόμη περισσότερη χαρά ,παιχνίδι και διασκέδαση, ακόμη περισσότερη ΑΓΑΠΗ!!!






https://www.facebook.com/events/972618332810277/?ref=4&feed_story_type=308&action_history=null

https://youtu.be/0hT6fXDSpnE

--
Η "ΣΥΝΜΠΡΑΞΗ" https://www.facebook.com/simpraxi/?fref=nf ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΡΧΙΚΑ 7 ΦΟΡΕΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 9 ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ...
-7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων-Πολίχνης
https://www.facebook.com/7o.Scouts.Polixnis
-Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εθνικός Μετεώρων
https://www.facebook.com/groups/620478251317090/?ref=ts&fref=ts
-Ένωση Πολιτών Μετεώρων
https://www.facebook.com/enosipolitonmeteoron
-Α.Σ. Μετεώρων TAE Kwon-Do
https://www.facebook.com/pages/ΑΣ-Μετεώρων-TAE-Kwon-Do/618958014840641
-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Φίλοι του Δάσους
https://www.facebook.com/filoidasous
-ΠολιτιστικόςΣύλλογοςΑΓ.Ι.Θεολόγος
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004646889325&ref=ts&fref=ts
-Χορευτικός Σύλλογος Sport & Dance
https://www.facebook.com/groups/149837305034175/
-Α.Π.Σ. Μουσικοκινητικης και αυτοάμυνας Karatekinds Παναγία
https://www.facebook.com/karatekids.gr?fref=nf
-Α.Μ.Π.Σ Γονέων 2ου Δ.Σ. Πολίχνης Μετεωρίτες
https://www.facebook.com/metewrites?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση