GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόμας Βίζερ: Αυτοί είναι οι 4 όροι για να βγείτε ξανά στις αγορές

Ο επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ, αναφέρθηκε στους 4 όρους που πρέπει να τηρηθούν για να βγει η χώρα μας στις αγορές το ...

Τόμας Βίζερ: Αυτοί είναι οι 4 όροι για να βγείτε ξανά στις αγορές

Ο επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ, αναφέρθηκε στους 4 όρους που πρέπει να τηρηθούν για να βγει η χώρα μας στις αγορές το 2016.

«Αν το πρόγραμμα παραμείνει στη σωστή τροχιά, όπως είναι σήμερα, και μείνει έτσι καθ' όλη τη διάρκεια του 2016, τότε νομίζω ότι η πρόσβαση στις αγορές είναι ένας εφικτός στόχος και μια λογική συνέπεια» είπε χαρακτηριστικά.

«Να ληφθούν αποφάσεις που αποτελούν πρόκληση για τις ελληνικές αρχές σε τέσσερα μέτωπα: συντάξεις, φορολογικό, αγρότες, νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα», ανέφερε ο Βίζερ.

Ο κορυφαίος ευρωπαίος αξιωματούχος αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός τέταρτου Μνημονίου σε σχέση με την ελάφρυνση του χρέους ήταν κατηγορηματικός : «Δεν νομίζω ότι η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους έχει να κάνει με κανένα νέο μνημόνιο. Κανείς στην Ε.Ε., από όσο γνωρίζω, δεν ενδιαφέρεται να καταλήξουμε σε τέταρτο πρόγραμμα για την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση