GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Έλλη Στάη (61 ετών!) γυμνή...

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Έλλη Στάη συναίνεσε σε μια φωτογράφηση που σίγουρα θα προκαλέσει ποικίλα σχόλια και θα συζητηθεί αρκετά...

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Έλλη Στάη συναίνεσε σε μια φωτογράφηση που σίγουρα θα προκαλέσει ποικίλα σχόλια και θα συζητηθεί αρκετά. Είναι η πρώτη φορά άλλωστε που  επιχειρεί κάτι τέτοιο, όπως παραδέχεται στη συνέντευξη που συνοδεύει την αποκαλυπτική εικόνα.
Στο φετινό αφιέρωμα του Downtown, 57 άνθρωποι φωτογραφήθηκαν γυμνοί σε μια καμπάνια για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασθένεια του HIV. Στο εξώφυλλο του naked issue η Έλλη Στάη που δηλώνει πως δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες φωτογραφίσεις. "Για την ακρίβεια δεν έχω κάνει ποτέ ξανά «γυμνή» φωτογράφιση. Φυσικά λοιπόν, και είχα ενδοιασμούς, γιατί είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχω μάθει στην Ελλάδα να κινούμαι με μεγάλη προσοχή. Το θέμα του AIDS όμως, σε συνδυασμό με την έλλειψη φαρμάκων στους οροθετικούς, ήταν ο λόγος που είπα το τελικό «ναι». Ζύγισα την απόφαση μέσα μου, ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον καλό αυτό σκοπό και είπα να το τολμήσω" σημειώνει.

Στην ερώτηση αν σκέφτηκε πως μπορεί να δεχτεί έντονη κριτική απαντά: "Εδώ έχω δεχθεί bulling επειδή έχω πολιτική άποψη, σε αυτά θα κολλήσω; Όπως έχω δεχθεί bulling και για την ηλικία μου, ότι μεγάλωσα" αναφέρει και θεωρεί ρατσιστικές τέτοιου είδους αντιδράσεις που δεν την αφορούν.
Eπιπλέον, μιλώντας για το θέμα της ηλικίας της εξηγεί πως πρέπει να είναι κανείς "βλάκας" για να δηλώνει ψεύτικη ηλικία ή λέει "είμαι όσο φαίνομαι". "Είμαι 61 χρόνων και φαίνομαι όσο νομίζετε".

1 σχόλιο

  1. "Η Έλλη Στάη (61 ετών!) γυμνή..."
    Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ...
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΥΛΩΣΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση