GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 6 λόγοι που οι άντρες λένε "ΟΧΙ" στη σχέση

Άπειρες φορές έχουμε αναρωτηθεί γιατί ορισμένοι άντρες δεν αποφασίζουν να συνάψουν σχέση ή να παραμείνουν πιστοί σε αυτή, δημιουργώντα...

Οι 6 λόγοι που οι άντρες λένε
Άπειρες φορές έχουμε αναρωτηθεί γιατί ορισμένοι άντρες δεν αποφασίζουν να συνάψουν σχέση ή να παραμείνουν πιστοί σε αυτή, δημιουργώντας ένα σωρό θεωρίες και ερωτηματικά γύρω από τη συμπεριφορά τους. Βέβαια για να είμαστε και εμείς σωστές, πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν φταίνε πάντα εκείνοι... αφού λίγο πολύ, βάζουμε και εμείς το χεράκι μας, χωρίς όμως αυτό να δικαιολογεί τη »γαϊδουρίσια» συμπεριφορά τους.
Ήρθε λοιπόν η ώρα γλυκές μου κορασίδες να μάθετε τους 6 βασικούς λόγους, για τους οποίους οι άντρες δεν επιθυμούν να νοικοκυρευτούν και να έχουν μια από εμάς στο πλάι τους.
*Κινητά και ακίνητα: Εντάξει , πείτε την αλήθεια, πόσες φορές τους έχετε κατσαδιάσει επειδή δεν έχουν απαντήσει στις κλήσεις σας (όχι , ότι εκείνοι είναι καλύτεροι βέβαια όταν το κάνετε εσείς). Να ξέρετε ότι οι άντρες σιχαίνονται να κρέμονται πάνω από ένα τηλέφωνο που παίζει να χτυπήσει κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα και να είσαστε εσείς. Άλλο να κάνεις μέσα σε 2 ώρες μια κλήση και άλλο να έχει γίνει το κινητό προέκταση του χεριού σου και να τον πρήζεις κάθε ένα τέταρτο. That's enough πια !!!
*Ποδόσφαιρο: Όσο σημαντικό είναι για μια γυναίκα να παρακολουθήσει έστω για χιλιοστή φορά το «sex and the city» άλλο τόσο σημαντικό είναι και γα τον άντρα το ποδόσφαιρο . Τι πας κουκλίτσα μου και τον πιλατεύεις τον Χριστιανό να βγείτε ενώ παίζει ο Θρύλος, δεν το ξέρεις ότι όσο και να σε αγαπά, στην προκειμένη περίπτωση θα φας χυλόπιτα; Για αυτό λοιπόν και τα αγοράκια προτιμούν να είναι μόνα τους, τρώγοντας πίτσα ή σουβλάκια , παρά να έχουν εσένα πάνω από το κεφάλι τους.
*Ύπνος, χαδάκια και αγκαλίτσες: Παραδεχτείτε το ότι ο ύπνος είναι ιερός, εντάξει ένα φιλάκι και μια αγκαλιά δεν είναι κακό πριν από αυτόν αλλά όλα με μέτρο . Όταν λένε «φτάνει» εννοούν ΦΤΑΝΕΙ!!!! Ξέρεις τι είναι να έχει γίνει το μάτι γαρίδα από την αϋπνία και να σας έχουν δίπλα τους να γκρινιάζετε λέγοντας ότι δεν σας αγαπούν επειδή δεν σας έδωσαν ένα φιλάκι παραπάνω; Αμάν πια, μετά εκείνοι φταίνε;
*Μ' αγαπάς που με βάζεις; Δεν πα να χτυπιέσαι κάτω σαν το χταπόδι, άμα δεν το έχει κατά νου να στο πει, δεν θα στο πει, It's so simple. Αυτή μάλιστα είναι η διαφορά ανάμεσα στη γυναίκα και τον άντρα , εμείς μπορεί , (μπορεί λέω ) να το πούμε πιο εύκολα σε σχέση με αυτούς και κάποιες φορές να μην το εννοούμε 100%, ενώ εκείνοι μπορεί να αργήσουν αλλά θα το πουν όταν πρέπει.
*Εμφάνιση: Όσο πιο απλή, τόσο πιο καλή. Φυσικά και τους ενδιαφέρει η κοπέλα τους να είναι όμορφη και περιποιημένη αλλά όχι να ναι σαν τον Βασιλιά καρνάβαλο και να την περιμένει μάλιστα να ετοιμαστεί εφτά ώρες. Να ξέρετε ότι η υπερβολή είναι ο χειρότερος εχθρός της γυναίκας σε ότι αφορά την εμφάνισή της, φανταστείτε λοιπόν ο σύντροφός σας , πως θα νιώθει.
Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια: Όπως λέει και η συνέχεια του τραγουδιού, «έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια» όταν το παλικάρι αποφασίσει να βγει με την παρέα του έξω και του κάνεις καβγά εκ των προτέρων, να ξέρεις ότι έχεις μπει ήδη στην μαύρη λίστα και έχεις αρχίσει να τον ξενερώνεις σε σημείο που και να μην σκεφτόταν να αλλαξοπιστήσει , τώρα θα το κάνει και με το συμπάθιο ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ!
Γράφει η Ελευθερία Σπυράκη για το k-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση