GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χορταστικά μενού μόνο από 7,50 ευρώ

Ξεχωρίσαμε εκείνα τα εστιατόρια της Αθήνας όπου θα δοκιμάσεις από ολόφρεσκους ψαρομεζέδες και θαλασσινά, μέχρι προτάσεις της ελληνικής,...


Ξεχωρίσαμε εκείνα τα εστιατόρια της Αθήνας όπου θα δοκιμάσεις από ολόφρεσκους ψαρομεζέδες και θαλασσινά, μέχρι προτάσεις της ελληνικής, παραδοσιακής κουζίνας, αυθεντική ιταλική πίτσα  καθώς και εμπνευσμένα πιάτα που σε ταξιδεύουν στη χώρα της τεκίλας από €7,5- €15/άτομο.
Ο λόγος για τα set menu επιλεγμένων εστιατορίων που λειτουργούν είτε με απεριόριστη κατανάλωση φαγητού και ποτού, είτε με συγκεκριμένες προτάσεις με σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό. Όποιο και να επιλέξεις, ωστόσο, να είσαι σίγουρος ότι θα χορτάσεις και με το παραπάνω. Και μάλιστα άκρως οικονομικά.

Burger Joint

burger joint_edited
Οι συστάσεις είναι περιττές για το μαγαζί που άλλαξε τα μέχρι πρότινος δεδομένα στο χώρο της εστίασης και εισήγαγε τη φιλοσοφία του αμερικάνικου burger στις καθημερινές συνήθειες των Αθηναίων. Το Burger Joint –σε Γλυφάδα και Ψυχικό– αντικατέστησε τη νοοτροπία του "γρήγορου φαγητού" με εκείνη του εστιατορίου. Πρωτοτυπία του καταλόγου του Burger Joint στη Γλυφάδα για τη σεζόν 2015-2016 τα fix menu, Δευτέρα- Παρασκευή 12.00-17.00 & 17.00-20.00. Στη διάθεσή σας έχετε τρείς επιλογές: lunch menu €9/άτομο (κυρίως πιάτο, ατομική σαλάτα, τηγανιτές πατάτες και ποτό), Italian menu €15/2 άτομα (σαλάτα Ceasar, πίτσα της επιλογής σας, γλυκό πανακότα και ποτό), early dinner menu €11,50/άτομο (ατομική σαλάτα ή ορεκτικό, κυρίως και γλυκό). Μάθε περισσότερα για το Burger Joint της Γλυφάδας εδώ.
  • Δες ποια είναι τα υπόλοιπα οικονομικά μενού που πρέπει να δοκιμάσεις στο greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση