GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας ζεν πρεμιέ των ‘80s επιστρέφει στην τηλεόραση

Στη μικρή οθόνη ετοιμάζεται να επιστρέψει ένας από τους θρυλικούς ηθοποιούς των ‘80s, που, εκτός από την συμμετοχή του σε μεγάλες επιτυχί...


Στη μικρή οθόνη ετοιμάζεται να επιστρέψει ένας από τους θρυλικούς ηθοποιούς των ‘80s, που, εκτός από την συμμετοχή του σε μεγάλες επιτυχίες, ήταν από τους πιο γνωστούς καρδιοκατακτητές!

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, εκτός από την συμμετοχή του στην παράσταση «80s The Musical», στο θέατρο «Πειραιώς 131», ο Σταμάτης Γαρδέλης θα «χτυπήσει» και στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει, μαζί με άλλους γνωστούς και ταλαντούχους συναδέλφους του, σε σειρά που ετοιμάζει το κανάλι «Σίγμα», σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Κώστα Χριστοφόρου.

Μαζί με τον Σταμάτη Γαρδέλη θα είναι, μεταξύ άλλων και οι Χάρης Κκολός, Γιώργος Αναγιωτός, Μένια Μαθιουδάκη, Μαρία Παπαφωτίου, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Έλενα Παπαγεωργοπούλου, Ευαγγελία Μουμούρη, Τόνη Δημητρίου, Άλκης Χρήστου, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Χριστιάνα Θεοδώρου και Μαριλένη Σταύρου, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται τον Ιανουάριο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση