GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το εντυπωσιακό κολάζ-ανασκόπηση της Bild

Σε ένα εντυπωσιακό κολάζ, η γερμανική Bild αποτυπώνει ότι απασχόλησε την ανθρωπότητα το 2015, από την ελληνική κρίση και το προσφυγικό ...


Σε ένα εντυπωσιακό κολάζ, η γερμανική Bild αποτυπώνει ότι απασχόλησε την ανθρωπότητα το 2015, από την ελληνική κρίση και το προσφυγικό μέχρι... τη Μάιλι Σάιρους και το Star Wars!
Στο κέντρο της φωτογραφίας, ως πρωταγωνίστρια της εικόνας, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, η οποία φορά μια κορδέλα στην οποία αναγράφεται: «Τα καταφέραμε».
Στα δεξιά της, φιγουράρει ο Γιανης Βαρουφάκης με το σηκωμένο του δάχτυλο πάνω στη μηχανή του και πίσω τπυ, καβάλα, ο Ελληνας πρωθυπουργός που χαιρετά χαμογελαστός – αυτή είναι η ελληνική κρίση που απασχόλησε την ειδησεογραφία του 2015.
Στα δεξιά της Μέρκελ, ο πόλεμος στην Συρία και τα παιχνίδια εξουσίας αποτυπόνονται ως εξής: Ομπάμα, Πούτιν, Ερντογάν και Άσαντ κάθονται σε ένα τραπέζι πόκερ.
Το αποτέλεσμα του πολέμου και της ανόδου του Ισλμαικού Κράτους φαίνεται πάνω από το κεφάλι της Γερμανίδας καγκελάριου, στο βάθος: Ένα απλωμένο πανό σε ένα μπαλκόνι γράφει: "Καλωσηρθατε (στη Γερμανία) πρόσφυγες".
Ανάμεσα στα 60 συνολικά θέματα που βρίσκονται στην μαγική εικόνα της Bild, ξεχωρίζουν ακόμα ο επιθετικός της Εθνικής Γερμανίας Τόμας Μίλερ, ο Σεπ Μπλάτερ που τιμωρήθηκε με 8ετη αποκλεισμό για το σκάνδαλο της FIFA, ακόμα και η έγκυος Κιμ Καρντάσιαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση