GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στην Καλαμάτα - BINTEO

Ένταση σημειώθηκε απόψε στο κέντρο της Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, όταν ομάδα αγνώστων, κατά...

Επεισόδια στην Καλαμάτα - BINTEO

Ένταση σημειώθηκε απόψε στο κέντρο της Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, όταν ομάδα αγνώστων, κατά την επιστροφή της πορείας προς την πλατεία 23ης Μαρτίου, προκάλεσαν επεισόδια.

Νωρίτερα, πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές σε υποκαταστήματα τραπεζών και έσπασαν τη βιτρίνα ενός καταστήματος.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 8.30 το βράδυ, η ομάδα αυτή, φτάνοντας η πορεία στον πεζόδρομο της Αριστομένους και μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγή, όπου βρίσκονταν άνδρες των ΜΑΤ, τους επιτέθηκαν με πέτρες και καπνογόνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής έχουν προσαγάγει περισσότερα από δέκα άτομα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας για τα επεισόδια, ενώ μία ομάδα από 25 με 30 άτομα βρίσκονται έξω από το κτίριο της Αστυνομίας σε ένδειξη συμπαράστασης στους προσαχθέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση