GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Ευρωπαίοι τραμπούκοι κλείσανε Εφορίες και Τράπεζες

Από το  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  Χανιά Οι Ευρωπαίοι τραμπούκοι κλείσανε τις εφορίες και τις δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα και….. τα ζυμάρ...

Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 
Χανιά

Οι Ευρωπαίοι τραμπούκοι κλείσανε τις εφορίες και τις δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα και….. τα ζυμάρια…. οι εκλεγμένοι μας….. ή αλλιώς οι αυτοεκλεγόμενοι καναλοκυβερνήτες της χώρας, τα φόρτωσαν στις τράπεζες και τώρα……… κλείνουν και τις τράπεζες.

Τα καραβάνια των αιχμαλώτων στις ουρές των τραπεζών που κλείνουν καταστήματά τους (δες Alphabank που καυχιόταν και για παγκόσμιο όμιλό της κ.α.), γκισέ ταμεία με τηλεοράσεις να παίζουν χαμογελαστούς ευτυχισμένους πελάτες, αριθμός στο μηχανάκι που βγάζει σειρά 390, ώρα 9 το πρωί.

Οι ορδές Ελλήνων, αιχμαλώτων των ευρωπαίων τραμπούκων και αποικιοκρατών, των αρχηγών του ‘η εργασία σώζει’ και της ‘Πολυνησίας’, περιμένουμε σαν τους Εβραίους στους στάβλους μπροστά στους φούρνους του Ελληνικού τώρα Άουσβιτς, μόνο που η κυβέρνηση και η κομματοπαρέα των 300 δεν έχει λεφτά για πετρέλαιο για να ανάψεις τους φούρνους.

Τα 300 ζυμάρια τα καβαλήσανε οι ευρωπαίοι τραμπούκοι, γιατί τα έπλασαν σαν αλεύρι.

Μα αλεύρι, πες αλεύρι, και πως αυτοί δεν προσέξανε, που είχαν το μυαλό τους.

Μας καταγγέλλουν, ότι οι 300 φέρονται και λειτουργούν ελιτίστικα και όχι όπως ο Παπαδόπουλος της Κύπρου, συμπεριφέρονται στους Έλληνες όπως οι ζιγκολό στις γεροντοκόρες. Εκεί θα μας στείλουν όλους στο ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.

Βέβαια διορίζουν και την δικαιοσύνη και οι μηνύσεις μπαίνουν αρχείο.

Ο κ. υπουργός Παπαγγελόπουλος, αν είναι δυνατόν να μην είναι γελοίος σαρκασμός στους μελλοθανάτους, ζητά από τους Εισαγγελείς να ακυρώσουν τον Αντισυνταγματικό νόμο Ασυλίας των τραπεζιτών, των ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ, και όχι αναδρομικά !!!.

Οι Εισαγγελείς σε μαλακά κρεβάτια κοιμούνται άραγε. Η αισχρότητα να μην έχουν κάμει αυτό που τους καταλογίζει και ζητά ο Υπουργός, σαν να ήθελαν να τους δώσει την άδεια.

Ευνουχισμένοι Εισαγγελείς !!!!, γιατί δεν διαμαρτύρεστε ?????.

Υπήρξαν Υπουργοί ΟΜΩΣ, που ζήτησαν την παραίτηση του Εισαγγελέα του Α.Π. και την πήραν, για τις παραλείψεις του. Ο τ. Υπ.Δημ.Τάξης ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ.

Φτάσαμε, να λένε οι δυστυχισμένοι, στα σπίτια στις γειτονιές και στους χώρους συγκεντρώσεων, α΄ μα θα γίνει ένας πόλεμος και θα γλυτώσουμε όλα τα βάσανά μας.



Αυτή είναι η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, όπως λέει πως έτσι την ήθελε να την βλέπει ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.

Κατάθλιψη και σφαγές στα θέατρα και στα γήπεδα της Ευρώπης και των Παναθηναϊκών.

Καλικράτης σαν χωριστά πλεούμενα η μικρή μας χώρα, ΓΙΑΤΙ, Μήπως…. Τι ??

Δημόσια Διοίκηση στο υπό το μηδέν, Γιατί, μα γιατί ρωτάμε ΓΙΑΤΙ. ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΣΚΥΒΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση