GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές στη ΝΔ: Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά το φιάσκο

Προβάδισμα στον Απόστολο Τζιτζικώστα έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη δίνει δημοσκόπηση μετά το φιάσκο της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλ...

Εκλογές στη ΝΔ: Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά το φιάσκο
Προβάδισμα στον Απόστολο Τζιτζικώστα έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη δίνει δημοσκόπηση μετά το φιάσκο της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.
 
Στη δημοσκόπησης της εταιρείας e-voice για τον Ελεύθερο Τύπο, στην πρόθεση ψήφου ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει 27,1%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 23%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 20% και ο Αδωνις Γεωργιάδης 8,8%. 
 
Όταν η ερώτηση «εάν ψηφίζατε για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές, ποιον από τους τέσσερις υποψηφίους θα ψηφίζατε;» απευθύνεται σε πολίτες που δήλωσαν ότι θα πάνε για να ψηφίσουν, ο κ. Τζιτζικώστας προηγείται με 34% με οριακή διαφορά από τον κ. Μεϊμαράκη ο οποίος συγκεντρώνει 33,1%, ο κ. Μητσοτάκης με 22,2% και ο κ. Γεωργιάδης 9%.
 
Όταν το ίδιο ερώτημα απευθύνεται σε πολίτες που έχουν ψηφίσει έστω και μια φορά στο παρελθόν ΝΔ, ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει ποσοστό 29,2%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 25,8%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 20,7% και ο Αδωνις Γεωργιάδης 8,4%.
 
Στην ερώτηση ποιος από τους τέσσερις υποψηφίους μπορεί να συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα και τη διαφθορά, μπροστά βρίσκεται ο κ. Τζιτζικώστας με ποσοστό 23,6%, ακολουθεί ο κ. Μεϊμαράκης με 18,7%, ο κ. Μητσοτάκης με 14,7$ και ο κ. Γεωργιάδης με 7,2%. 
 
Η πλειοψηφία πάντως των ερωτηθέντων (52,8%) απάντησε ότι δε θα συμμετάσχει στις εκλογές ανάδειξης του νέου προέδρου της ΝΔ που θα γίνουν στις 20 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση