GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ από τώρα μαγεύει τον κόσμο της μόδας

Η πριγκίπισσα 'μιλάει' ήδη στο φακό και επηρεάζει τη μόδα. Δεν έχει χρονίσει ακόμη αλλά το στιλ της την κατατάσσει στις επιδρασ...


Η πριγκίπισσα 'μιλάει' ήδη στο φακό και επηρεάζει τη μόδα. Δεν έχει χρονίσει ακόμη αλλά το στιλ της την κατατάσσει στις επιδραστικότερες φυσιογνωμίες του 2015. Οι μητέρες ανά τον κόσμο παρακολουθούν από κοντά τα φορεματάκια που λανσάρει η νεαρά πριγκίπισσα, όπως φωτογραφίζεται από τον γαλαζοαίματο φακό της μαμάς Κέιτ Μίντλετον.
Κάθε της εμφάνιση συγκλονίζει και ξεπουλάει σε χρόνο ρεκόρ. Ιστοσελίδες όπως η www.princesscharlottestyle.org παρακολουθούν ακόμα και τις πάνες της Σαρλότ Ελίζαμπεθ Νταϊάνας και προτείνουν και εναλλακτικές λύσεις για την επίτευξη του πιο κοντινού συνδυασμού.

Το εμπριμέ φορεματάκι της ισπανικής φίρμας M&H (www.mhtiendas.com) ξεπούλησε, αν και η συγκεκριμένη εταιρία κατασκευάζει χειροποίητα βρεφικά και παιδικά ρουχαλάκια σε περιορισμένο αριθμό κομματιών. Οπότε σαν ζεστά ψωμάκια πουλήθηκαν και όλα τα φουστανάκια που έμοιαζαν με το πριγκιπικό. Το ίδιο συνέβη και με την ζακέτα αλλά και με το καλσόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση