GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε επίσχεση οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Σε επίσχεση εργασίας προβαίνουν από την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ. Ο λόγος είναι ότι η συνάντηση του σωματείου των εργαζομένων με...

Σε επίσχεση οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Σε επίσχεση εργασίας προβαίνουν από την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.

Ο λόγος είναι ότι η συνάντηση του σωματείου των εργαζομένων με τον υπουργό αναπληρωτή Υγείας, Παύλο Πολάκη, ήταν άκαρπη.

Το βασικό τους αίτημα είναι η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. 


Συγκεκριμένα, διεκδικούν την καταβολή δεδουλευμένων, όπως αμοιβές εκτός έδρας από τον Δεκέμβριο 2014 έως και σήμερα, εξαιρέσιμα, νυχτερινά και αργίες Δεκεμβρίου 2014 και από Σεπτέμβριο 2015 έως και Νοέμβριο 2015. 

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν αντιπροσωποί των εργαζομένων με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, του εξέθεσαν τα οικονομικά προβλήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και τα θεσμικά προβλήματα που τους απασχολούν.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου «δεν δόθηκε καμία απολύτως λύση» και οι εργαζόμενοι υλοποιώντας «τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων τους εξουσιοδότησαν το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ για έναρξη επίσχεσης εργασίας από Τετάρτη 9-12-15».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση