GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάμψη και κατακόκκινο κραγιόν οι πρωταγωνιστές του γιορτινού μακιγιάζ

Το πολύ έντονο μακιγιάζ δεν έχει θέση στις φετινές γιορτές. Το look τόσο για απόψε, παραμονή Χριστουγέννων,όσο και για την παραμονή της...


Το πολύ έντονο μακιγιάζ δεν έχει θέση στις φετινές γιορτές. Το look τόσο για απόψε, παραμονή Χριστουγέννων,όσο και για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν έχει glitter αλλά glow. Το δέρμα θα λάμπει δεν θα λαμπυρίζει. Ένα λαμπερό δέρμα θέλει και την κατάλληλη φροντίδα. Όχι υπερβολές, όχι τρομερά έξοδα, χαρίστε λίγο-10 λεπτά-χρόνο στον εαυτό σας.
«Θα ήθελα να δω περισσότερη συναρπαστική μόδα, παρά σούπερ-συναρπαστικό μακιγιάζ, ιδίως στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς» λέει η γκουρού του μακιγιάζ και συνιδιοκτήτρια των ρούχων Rag&Bone, Γκούτσι Γουέστμαν και εξηγεί «θα μου άρεσε η ιδέα ενός άψογου δέρματος με ρούχα που δεν φοράμε συνήθως έξω. Κάθε γυναίκα μπορεί να το κάνει». Όχι τρελό μακιγιάζ με ρούχα που φοράμε κάθε μέρα.
Και φυσικά προτείνει εκτός από ένα tone corrector, μια καλή BB ή μια CC κρέμα, κουκλίστικες βλεφαρίδες και ένα υπέροχο κλασικό κόκκινο κραγιόν. Υπάρχουν τόσα στην αγορά, ενώ σειρά με κλασικά κόκκινα που προσδίδουν και το ανάλογο ταμπεραμέντο διαθέτει η εταιρία Dolce Gabanna (όπως το Dora), η Mac ( Ruby Woo), η Tom Ford και όλες ανεξαιρέτως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση