GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Δεν θα ψηφίσουμε το ασφαλιστικό, ακόμη και να πέσει η κυβέρνηση

«Αν δεν μπορεί να κυβερνήσει, να φύγει», κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ...


«Αν δεν μπορεί να κυβερνήσει, να φύγει», κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΣΚΑΪ».
Ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό ακόμη και αν πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση. «Θα πρέπει η κυβέρνηση να μας φέρει προτάσεις (για το ασφαλιστικό), αναλογιστικές μελέτες και να μας εξηγήσει γιατί υπάρχει το πρόβλημα. Και δεύτερον, θα πρέπει να θέλει και να το συζητήσει. Αυτή τη στιγμή έχει νωπή εντολή. Έχει δύο μήνες κυβέρνηση, είναι λίγες βδομάδες κυβέρνηση. Να πάει να κυβερνήσει. Αν δεν μπορεί να φύγει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ. Να φύγει.
Εγγυήθηκε επίσης, ότι σε ένα μήνα μετά την εκλογή του στη θέση του Προέδρου, η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη πολιτική δύναμη. Είπε ο κ. Μεϊμαράκης: «Εγώ θέλω να εγγυηθώ το εξής, ότι μόλις εκλεγώ, σε ένα μήνα τουλάχιστον, δημοσκοπικά η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη και με διαφορά. Και θα το δείτε».
Διατύπωσε εκ νέου τη θέση, που έχει εκφράσει από το 2009, ότι ο Πρόεδρος του Κόμματος πρέπει να είναι Κοινοβουλευτικός και να έχει τουλάχιστον πενταετή θητεία ως μέλος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση