GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά η γερμανική πρεσβεία για το δημοσίευμα που "προκάλεσε" το Μαξίμου

Μετά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, σύμφωνα με το οποίο η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα σε τρισέλιδή της αναφορά της σημ...

Τι απαντά η γερμανική πρεσβεία για το δημοσίευμα που προκάλεσε το Μαξίμου

Μετά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, σύμφωνα με το οποίο η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα σε τρισέλιδή της αναφορά της σημείωνε ότι η Ελλάδα «θυμίζει ακυβέρνητο πλοίο», αλλά και την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου στο εν λόγω δημοσίευμα, η γερμανική πλευρά εξέδωσε ανακοίνωση.

Ολόκληρη ανακοίνωση της Γερμανικής Πρεσβείας:

Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα παγίως δεν σχολιάζουν δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία αφορούν υποθετική εσωτερική αλληλογραφία.

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός κ. Στάινμαϊερ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα επαίνεσε όλους τους συνομιλητές του και ειδικότερα τον Πρωθυπουργό, για τις επιδόσεις της ελληνικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των δύσκολων προκλήσεων, ενώπιον των οποίων βρίσκεται η Ελλάδα. Αντιμετώπιση στην οποία συνδράμει σε μεγάλο βαθμό και η Γερμανία.

Σε αυτό το πνεύμα η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία συνεργάζονται στενά και εμπιστευτικά με όλες τις ελληνικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση