GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί σε τουριστικό αξιοθέατο στον Καύκασο – Ένας νεκρός

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 11 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε τουριστική περιοχή του Νταγκεστάν, της ρωσικής δημοκρα...


Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 11 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε τουριστική περιοχή του Νταγκεστάν, της ρωσικής δημοκρατίας του Καυκάσου, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

"Έπειτα από πυροβολισμούς δίπλα στο κάστρο του Ντερμπέντ, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 11 τραυματίστηκαν", δήλωσε η εκπρόσωπος του τοπικού παραρτήματος του υπουργείου Υγείας, Τατιάνα Αμπντουλάγεβα.

Το Νταγκετσάν είναι το πιο ανομοιογενές πληθυσμιακά κρατίδιο της Ρωσίας. Μόνο το 5% των κατοίκων είναι Ρώσοι ενώ στα εδάφη του ζουν ιρανικά, μογγολικά και τουρκικά φύλα, τα οποία έχουν διατηρήσει τις ιδιαιτερότητές τους.

Από το 2000 η πολιτική κατάσταση στο Νταγκεστάν είναι ασταθής με σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων τσετσένων κυρίως ανταρτών εναντίον κρατικών αξιωματούχων, δείχνουν ότι υπάρχει προσπάθεια μεταφοράς στο Νταγκεστάν του πολέμου της Τσετσενίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση