GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: Οι διακηρύξεις του Λεβέντη μας βρίσκουν σύμφωνους

Nέο άνοιγμα στην Ένωση Κεντρώων κάνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σημειώνοντας ωστόσο πως είναι λάθος η επιμονή του Βασίλη Λεβέντη στον σχημ...


Nέο άνοιγμα στην Ένωση Κεντρώων κάνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σημειώνοντας ωστόσο πως είναι λάθος η επιμονή του Βασίλη Λεβέντη στον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.
Ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, σε συνέντευξή του στην "Αυγή", ερωτηθείς εάν το κόμμα του κ. Λεβέντη είναι φερέγγυο και πολιτικά συγγενές στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποτελέσει μελλοντικό κυβερνητικό εταίρο, αναφέρει:  "Η Ένωση Κεντρώων είναι κόμμα που ταυτίζεται με τον πρόεδρό του Βασίλη Λεβέντη, την υπομονή και τους αγώνες του όλα αυτά τα χρόνια για να περάσει τα μηνύματά του και να κατακτήσει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Οι διακηρύξεις του για να σωθεί η χώρα, να βγούμε από την κρίση και να προστατευθούν τα αδύναμα οικονομικά και κοινωνικά στρώματα μας βρίσκουν σύμφωνους. Άρα ένας διάλογος θα μπορούσε να συμβάλει στην αναγκαία αλληλοκατανόηση".
"Ελπίζω να μην συνεχίσει να επιμένει σε οικουμενική κυβέρνηση - όποτε αυτό συνέβη, στέφθηκε με αποτυχία. Ας μην επαναλάβουμε το ίδιο λάθος" προσθέτει.
Στην ερώτηση αν η κυβέρνηση νιώθει ασφαλής με 153 βουλευτές ή χρειάζεται στήριξη, ο κ. Φλαμπουράρης επισημαίνει: "Η κυβέρνηση νιώθει ασφαλής, διότι, παρά το ασφυκτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο αναγκάζεται να λειτουργεί εξαιτίας της ετεροβαρούς συμφωνίας με τους δανειστές, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων που την έφεραν στην εξουσία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση