GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Φωτογραφία από την εποχή που ο Λάκης βρέθηκε στο κότερο με τα ναρκωτικά και τα πέρασε για ... σοκολατάκια!

Harris Kodopoulos Ετσι για μην ξεχνάμε... Πρωτοσέλιδα κάποιων εντύπων την εποχή που ήταν και αυτός (ο ...Λάκης) στο κότερο....με τα ναρ...

Harris Kodopoulos
Ετσι για μην ξεχνάμε...
Πρωτοσέλιδα κάποιων εντύπων την εποχή που ήταν και αυτός (ο ...Λάκης) στο κότερο....με τα ναρκωτικά που τα πέρασε για...σοκολατάκια...!!!
Κάποια (Αυριανή) σήμερα στηρίζουν.... Λάκη και Σύριζα...
-Απογευματινή: «Ταξίδια» με κόκα – έκσταση. Στο φως η σαπίλα της κοσμικής Αθήνας.
-Αυριανή: «Μήτσοι» και Ρουβάδες στο κότερο της κοκαΐνης.
-Καρφί: Όλα στη φόρα για το κότερο. Λαζόπουλος, Ρουβάς, Ψινάκης.
-Η Χώρα: Ποιός κάρφωσε το κότερο με την κόκα. Βούιξε η Μύκονος από την υπόθεση Λυμπέρη.

4 σχόλια

  1. Ο σκοπός (κατάληψη της εξουσίας) αγιάζει την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?
    ===========================
    ΣΧΟΛΙΟ Ν Βράχου. Αυτά έλεγαν αυτοί που σήμερα, με την ψήφο των Ελλήνων κυβερνούν, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ! ασχημονούν, προκαλούν και καταστρέφουν.
    Με ποια στοιχεία και με ποια « δείγματα» γραφής, αποφάσισαν οι Έλληνες να ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ?
    Ψήφισαν Σαμαρά…Τσίπρα…Βενιζέλο..Παυλόπουλο…!
    ——————————————————————–
    Υπάρχει άραγε τόση αμάθεια, πείσμα, οργή, ή αληθεύουν όλα όσα λένε και γράφουν οι ξένοι για τους Έλληνες ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?
    *Σήμερα, οι νέοι μας που ψήφισαν Τσίπρα και Καμμένο και βλέπουν την καταστροφή της πατρίδας μας και νιώθουν την απάτη στο πετσί τους, γιατί δεν κάνουν αυτό που κάνουν όλες οι νέοι σε όλο το κόσμο ενάντια στους πρόστυχους πολιτικούς τους υπηρέτες του συστήματος?
    *Ποιος θα κάνει ΣΥΓΚΡΙΣΗ αυτών που έπραξε σαν κυβέρνηση ο Γιώργος Παπανδρέου, με το σημερινό ξεπούλημα και την ασυδοσία των νταβατζήδων που δρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ και »προστατευόμενοι»?
    *Τι λένε και τι νιώθουν οι νέοι μας, για την ΑΣΥΛΙΑ στον Καραμανλή από τον Τσίπρα?
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ !
    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΟΡΙΑ.
    «Πέσατε θύματα αδέλφια μου εσείς…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Τσίπρας, ο Προδότης της Ελλάδας, το γιουσουφάκι των Ερντογόν – Νταβούτογλου, που άνοιξε τα σύνορα από την μεριά της Τουρκίας για να πραγματοποιηθεί το Δόγμα Οζάλ, ( η κατάκτηση της Ελλάδας από την Τουρκία με Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ) με ύφος χιλίων πιθήκων σε συνέντευξη του στους Financial Times επισημαίνει τον κίνδυνο να μετατραπεί η Ελλάδα σε < μαύρη τρύπα για πρόσφυγες και μετανάστες, ( ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΕ )
    Μ α αυτός δεν έδωσε εντολή να μην εμποδίζονται να έρχονται στην Ελλάδα? Μα αυτός δεν τους έλεγε θα σας δώσουμε σπίτια? Μα αυτός δεν τους έλεγε θα σας κόψουμε και επίδομα? Μα αυτός δεν έλεγε είναι απάνθρωπο να είναι εδώ η μισή οικογένεια, προσκαλώντας έτσι και τα υπόλοιπα μέλη της? Μα αυτός δεν ζήτησε τώρα από τον Νταβούτογλου να πληροφορεί, ο Νταβούτογλου τις Ελληνικές αρχές, για το πόσοι εξ Τουρκίας (Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες ) θα έρχονται εβδομαδιαίως έτσι που οι Ελληνικές Αρχές πεσμένες στα τέσσερα με κατεβασμένα τα σώβρακα να τους υποδέχονται για ένα στα γρήγορα καλώς όρισες? ….. Μετά από αυτά συμπεραίνω ότι τα κόκαλα του Μέτερνιχ θα τρίζουν στον τάφο του καθώς θα έχει διαπιστώσει ότι στο ποιος ήταν και είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος αυτός τελικά αποδείχτηκε πολύ μικρός, καθώς τον ξεπέρασε ο Τσίπρας και η Κυβέρνηση του, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα μωρε και ο Ψινακης δημαρχος ειναι και τον Ρουβα τον στειλαμε καμαρι στη Γιουργιοβιζιον 2 φορες. Κανενας δεν πηγε φυλακη, ο Λαζοπουλος σας εφτεξε? Η μηπως σας ποναει ποιο πολυ?.... Α ρε χουντα που σας θελει να σφιξουν οι κολοι λιγο, τοσα χροννια πιπα την περναγατε με τους δεξιους και τωρα σας φταινε οι κομουνιστες επειδη δεν τα μοιραζουνε.... αι σιχτιρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση