GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός σε ρωσική επιδρομή ηγέτης των Σύρων ανταρτών

Ο Ζαχράν Αλούς, ο ηγέτης της Τζάις αλ Ισλάμ, μιας από τις ισχυρότερες ανταρτικές οργανώσεις που δρουν στα προάστια της Δαμασκού, σκοτώθηκ...


Ο Ζαχράν Αλούς, ο ηγέτης της Τζάις αλ Ισλάμ, μιας από τις ισχυρότερες ανταρτικές οργανώσεις που δρουν στα προάστια της Δαμασκού, σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή, ανέφεραν πηγές των ανταρτών.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, η μυστική έδρα της οργάνωσης στοχοποιήθηκε από ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη. Η Τζάις αλ Ισλάμ (Στρατός του Ισλάμ) είναι η μεγαλύτερη αντάρτικη οργάνωση στην ανατολική Δαμασκό και έχει στις τάξεις της χιλιάδες μαχητές, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η μη κυβερνητική οργάνωση που παρακολουθεί τις εξελίξεις του πολέμου στη Συρία, ανέφερε από την πλευρά του ότι "πολλά μέλη και ηγετικά στελέχη" της Τζάις αλ Ισλάμ σκοτώθηκαν.

Το Παρατηρητήριο πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία πληροφορία για την τύχη του Αλούς, του ηγέτη της οργάνωσης που στηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση