GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάρτυρας: Είδα τον Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα

Σειρά φωτογραφιών οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και απεικονίζουν  όπλα καλάσνικοφ υπέδειξ...


Σειρά φωτογραφιών οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και απεικονίζουν  όπλα καλάσνικοφ υπέδειξε η πολιτική αγωγή στον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ Δημήτρη Μπάγιο.

Σε ερώτηση αν τα συγκεκριμένα όπλα της φωτογραφίας κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο ο μάρτυρας απάντησε : "Αν ειναι αληθινά όχι , αν ειναι ψεύτικα ναι. Δεν μπορώ να πω από τις φωτογραφίες. Υπάρχουν ακριβείς απομιμήσεις ...".

Ο μάρτυρας, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, υποστήριξε ότι ο επικεφαλής όφειλε να ενημερώσει τα μέλη της ομάδας σε περίπτωση που έβλεπε όπλα (σ.σ.ρόπαλα) . "Καλό ήταν να το ξέραμε , δεν μας το είπε ..."ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τον Γ. Ρουπακιά ο νεαρός αστυνομικός υποστήριξε ότι τον αναγνώρισε ως το πρόσωπο που είδε εκείνο το βράδυ καθώς " είχε διαφορετικό σωματότυπο από τους άλλους " και συμπλήρωσε :" Οι τρεις - τέσσερις που έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας πιστεύω ότι είχαν σχέση με την ομάδα των 50".

Ο μάρτυρας επανέλαβε πως δεν είχαν "εξοπλισμό και εκπαίδευση να τους αντιμετωπίσουμε".

Πολιτική Αγωγή: Μα ήταν άοπλοι....

Μάρτυρας: Υπάρχει άλλη υπηρεσία για αυτά.

Πολιτική Αγωγή: Είστε ικανοί να χειρίζεστε ενόπλους και ληστές και όχι αυτούς; Γιατί αισθανθήκατε κατώτεροι;

Υπεράσπιση: Το έχει πει τόσες φορες, λόγω του πλήθους.

Πολιτική Αγωγή: Είναι η υπηρεσία σας τόσο ανίκανη ή η ΧΑ τόσο επικίνδυνη; Τι είναι αυτό το οποίο σας δημιούργησε την πεποίθηση ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μαζί τους.

Μάρτυρας: Ήταν 50 και ήξερα οτι έχουν έρθει για κακό σκοπό.

Η δίκη διεκόπη για τις 11 Ιανουαρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση