GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ράκος ο Πρίντεζης

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε την Αρμάνι για την Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ και ο υπαρχηγός του, Γιώργος Πρίντεζης, βιώνει δύσκολες στιγμές. Ο άσος...

Ράκος ο Πρίντεζης
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε την Αρμάνι για την Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ και ο υπαρχηγός του, Γιώργος Πρίντεζης, βιώνει δύσκολες στιγμές.
Ο άσος των ερυθρολεύκων φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να συνέλθει για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.
 άσος των Ερυθρολεύκων φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να συνέλθει για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο διεθνής φόργουορντ χώρισε πρόσφατα με την -εδώ και πολλά χρόνια- σύντροφό του, Βιβή Τσιάμη.
Τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του παίκτη λένε ότι αυτή τη φορά ο χωρισμός του μπασκετμπολίστα με την πρώην playmate είναι οριστικός, μιας και στο παρελθόν είχαν υπάρξει προβλήματα στη σχέση τους αλλά τα είχαν ξαναβρεί.
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού λέγεται πως τον έχει πάρει από κάτω, σε αντίθεση με τη μελαχρινή σεξοβόμβα που την ίδια στιγμή ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες στο προφίλ της "φωνάζοντας" ότι είναι πλέον ελεύθερη...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση