GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας με Τσεχία: Ανάκληση του πρεσβευτή μας!

Σε ανάκληση του Έλληνα πρέσβη στην Τσεχία μετά τις δηλώσεις του Τσέχου προέδρου προχώρησε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Η πολύ σοβ...


Σε ανάκληση του Έλληνα πρέσβη στην Τσεχία μετά τις δηλώσεις του Τσέχου προέδρου προχώρησε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
Η πολύ σοβαρή αυτή διπλωματική ρελάνς από τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές αποτελεί ουσιαστικά μία τελευταία κίνηση πριν την οριστική διακοπή των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.
Από την πλευρά του υπουργείο Εξωτερικών γίνεται λόγος για κλήση του Έλληνα διπλωμάτη για διαβουλεύσεις και πετούν το μπαλάκι για την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών στην Τσεχία, ζητώντας διόρθωση των προκλητικών δηλώσεων. Αντιδρώντας πάντως στις εμπρηστικές δηλώσεις του προέδρου της Τσεχίας, την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας αρκέστηκε να δηλώσει πως «η Τσεχία είναι κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης χάρις και στην Ελλάδα. Ουδέν περαιτέρω σχόλιο, επί του παρόντος».
Υπενθυμίζεται ότι προ δύο ημερών ο Πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν προέβη σε εμπρηστικές δηλώσεις αναφορικά με το ενδεχόμενο να μπει η χώρα του στη νομισματική ένωση, τονίζοντας πως «η Τσεχική Δημοκρατία πρέπει να υιοθετήσει το ευρώ την πρώτη ημέρα μετά την αποχώρηση της Ελλάδας».
Ο Ζέμαν, «δικαιολόγησε» αυτή του τη δήλωση καθώς όπως είπε δεν θέλει οι πολίτες της Τσεχίας να πληρώνουν τα ελληνικά χρέη.
Προχώρησε περαιτέρω δηλώνοντας απογοητευμένος από τις διαπραγματεύσεις του Ιουλίου λέγοντας ότι «αν και ήμασταν κοντά στο Grexit, τελικά απογοητεύτηκα από το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων».
Υπενθυμίζεται πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζέμαν εξαπολύει τέτοιου είδους επίθεση εναντίον της Ελλάδας, καθώς στο παρελθόν έχει επανέλθει με ανάλογες δηλώσεις του τόσο στο Bloomberg όσο και στην εφημερίδα «Mlada fronta Dnes».
Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης είναι το γεγονός ότι σε αντίστοιχη κίνηση με ανάκληση των διπλωματικών της Αρχών από το Τελ Αβίβ είχε προβεί η Τουρκία μετά την επίθεση ισραηλινών κομάντος στο «Μαβί Μαρμαρά» στα τέλη Μαϊου του 2010.

1 σχόλιο

  1. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΖΕΜΑΝ
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ Κ@Λ@Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΤΣΕΧΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ

    http://www.czechhunter.com/free-tour/

    http://www.debtdandy.com/free-tour/

    http://v1.czechhunter.com/trailer/CH-223-trailer.mp4

    http://v1.czechhunter.com/trailer/DD-115-trailer.mp4

    CZECH REPUBLIC = TO ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ GA-MI-SOU !!!




    Did you ever make your private porn video? Do you know
    the thrill of POV, of recording a guy´s ass when you just put
    your dick inside his hole?
    With respect: We are Jiri and Honza. Two guys from Prague.
    We are the Czech Hunter. Pursuing boys is our hobby.
    We are tired of websites offering staged bullshit.
    We know the strategy. Czech boys do it for money!
    It´s true: the difficult social situation in the
    Czech Republic supports our hobby.
    We are your special Prague-guides.
    (c) czechhunter.com - serving male lust
    http://www.czechhunter.com/


    http://www.debtdandy.com/
    What´s up? Here we are: Jan, Martin and The General, three wild guys from Prague. In Eastern Europe over 40% of all young guys live in debts. We thought about how to find, meet and have a look into their private life. And of course have some kind of fun with them...
    So we began to play a little funny game:
    Our game:We have placed some advertisments
    Their prize:We will pay all their debts.
    Our rules:All they know is that we will have a
    camera to document our genuinne advice.
    http://www.debtdandy.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση