GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξεσκαρτάρισμα" στο ρόστερ του ΠΑΟ προαναγγέλλει ο Στραματσόνι

Αρκετές διορθώσεις θα κάνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως δήλωσε και ο ίδιος στη Nova. Ο Ιταλός έκανε λόγο για...


Αρκετές διορθώσεις θα κάνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως δήλωσε και ο ίδιος στη Nova. Ο Ιταλός έκανε λόγο για «μεγάλο ρόστερ», δείχνοντας ότι έρχεται «ξεσκαρτάρισμα».

Αναλυτικά 

Για το ματς με την Κέρκυρα: “Το αρνητικό στο ματς με την Κέρκυρα ήταν η προσέγγιση του αγώνα, ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι. Μου άρεσε όμως που οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν, δεν αξίζαμε να χάσουμε. Για μένα ήταν μία καλή ευκαιρία να δω όλους τους παίκτες μου, κυρίως κάποιους που δεν έπαιζαν πολύ μέχρι τώρα. Εχω πολλούς παίκτες, 34 τον αριθμό. Είναι μεγάλο ρόστερ, οπότε πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα”.

Για το γεγονός ότι κάποιοι δεν πήραν την ευκαιρία: “Ο,τι είναι να πω στους ποδοσφαιριστές μου το λέω στα αποδυτήρια. Μιλάω δημοσίως για την ομάδα. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη δουλειά και είναι επίσης νορμάλ να μην συνεχίσουμε με τόσους πολλούς παίκτες. Αλλά ξέρω ότι όλοι τους είναι επαγγελματίες και είμαι ικανοποιημένος απ’ αυτό. Θα δούμε τι θα συμβεί”.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση