GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έσπασε το ανοδικό σερί του Χρηματιστηρίου

Με πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, μετά από τρεις ανοδικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο Γενικός Δείκτης είχε καταγράψει...

Με πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, μετά από τρεις ανοδικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο Γενικός Δείκτης είχε καταγράψει συνολικά κέρδη 5,44%.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 583,18 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,20%.

Αρχικά, η αγορά προσέγγισε τα επίπεδα των 600 μονάδων, για να γυρίσει, στη συνέχεια, σε αρνητικό έδαφος. Η αξία των συναλλαγών παρουσίασε μεγάλη αύξηση και εκτοξεύθηκε στα 327,722 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 688.733.426 τεμάχια. Το μισό σχεδόν ημερήσιο τζίρο πραγματοποίησαν οι μετοχές της Εθνικής και της Alpha Bank.

Από τους επιμέρους δείκτες, άνοδο σημείωσε μόνο ο δείκτης των Τροφίμων (+2,50%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (-4,34%), των Τηλεπικοινωνιών (-4,23%), των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-3,81%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-3,34%).

Ανοδικά κινήθηκαν 35 μετοχές, 65 πτωτικά και 18 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση