GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας γαλαζοαίματος σε σχολείο για... κοινούς θνητούς

Δημοσιοποιήθηκε το μέρος που θα ξεκινήσει σχολείο ο γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ. Το κουδούνι χτυπά τις πρώτες μέρες του Ιανου...


Δημοσιοποιήθηκε το μέρος που θα ξεκινήσει σχολείο ο γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ. Το κουδούνι χτυπά τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά, ο 2,5 χρονών, πρίγκιπας Τζορτζ, και οι γονείς του αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να πάει στο σχολείο. Επέλεξαν λοιπόν τον παιδικό σταθμό Westacre, που ακολουθεί το σύστημα Μοντεσόρι και βρίσκεται στο Ίστον Βίλατζ, πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Νόρφολκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τζορτζ  θα παρακολουθεί τα μαθήματα κανονικά, κάθε πρωί όταν βρίσκονται στο Νόρφολκ, ενώ οι απουσίες του θα δικαιολογούνται όταν η οικογένεια βρίσκεται στο Λονδίνο.

Επιλέγοντας το εν λόγω σχολείο, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ ελπίζουν ο γιος τους να απολαύσει χαλαρές ώρες παιχνιδιού και μάθησης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για το οικονομικό του θέματος, οι σπουδές του Τζορτζ θα κοστίζουν £5.50 λίρες την ώρα -δηλαδή περίπου £33 λίρες την ημέρα - επιλογή σαφώς πιο οικονομική από την όποια άλλη θα μπορούσε να έχει επιλέξει η βασιλική οικογένεια. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση