GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δεν μπορώ να μείνω έγκυος;

Τι ήρθε πρώτα, το άγχος εξαιτίας της υπογονιμότητας ή η υπογονιμότητα εξαιτίας του στρες; Παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε πολύ περισσότε...

Γιατί δεν μπορώ να μείνω έγκυος; Τι ήρθε πρώτα, το άγχος εξαιτίας της υπογονιμότητας ή η υπογονιμότητα εξαιτίας του στρες; Παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε πολύ περισσότερα για τις κύριες αιτίες της υπογονιμότητας σήμερα από ό, τι 10 χρόνια πριν, εξακολουθεί να είναι μια περίπλοκη κατάσταση.

Όμως, χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφέρνουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και να γίνουν γονείς.

Σήμερα, σχεδόν επτά εκατομμύρια γυναίκες στις ΗΠΑ έχουν προβλήματα υπογονιμότητας. Είναι ένα πολυπαραγοντικό πρόβλημα, ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είναι ωστόσο σημαντικό τα ζευγάρια να καταλάβουν ότι δεν αποτελεί πλέον θέμα ταμπού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση