GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση του Θεοχάρη στην κυβέρνηση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

«Τα ληξιπρόθεσμα χρέη των πολιτών προς την εφορία αυξήθηκαν εντός του 2015 11,83 δις €. Οι χειρότερες επιδόσεις από κάθε άλλη χρονιά», αν...


«Τα ληξιπρόθεσμα χρέη των πολιτών προς την εφορία αυξήθηκαν εντός του 2015 11,83 δις €. Οι χειρότερες επιδόσεις από κάθε άλλη χρονιά», αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής του Ποταμιού, σε ανακοίνωσή του.

|Παρά τις τυμπανοκρουσίες για την πιο επιτυχημένη ρύθμιση όλων των εποχών, τα ληξιπρόθεσμα χρέη των πολιτών προς την εφορία αυξήθηκαν εντός του 2015 11,83 δις €. Οι χειρότερες επιδόσεις από κάθε άλλη χρονιά αποδεικνύοντας ότι δεν δόθηκε λύση στο πρόβλημα της υπερφορολόγησης των πολιτών. Ανικανότητα και ψέμα συναντώνται για άλλη μια φορά στις προσπάθειες αυτής της κυβέρνησης», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή του ο Χάρης Θεοχάρης και συνεχίζει:

«Το ίδιο έργο παρακολουθήσαμε και με τον ΦΠΑ: ο προϋπολογισμός «προβλέπει» αύξηση της φοροδιαφυγής για φέτος, ενώ οι παιάνες της συγκυβέρνησης μιλούσαν για επιτυχίες στην καταπολέμηση της. Όλα αυτά τη στιγμή που προαναγγέλλονται φόροι στις ηλεκτρονικές συναλλαγές προσφέροντας κίνητρο για την αύξηση της χρήσης των μετρητών. Οι παλινωδίες και οι ερασιτεχνισμοί δεν καλύπτονται με τη γνωστή συνταγή της μεταπολίτευσης: ψέμα, ψέμα, ψέμα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση