GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδόθηκε στις φλόγες σπίτι στην Τρίπολη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά ξέσπασε στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην οδό Καρυωτάκη όπου ένα σπίτι παραδόθηκε στις φλόγες και στη συνέχεια κατέφθ...


Φωτιά ξέσπασε στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην οδό Καρυωτάκη όπου ένα σπίτι παραδόθηκε στις φλόγες και στη συνέχεια κατέφθασαν στο σημείο πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρο.
Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου στο σπίτι, το οποίο χρησιμοποιούσε αλλοδαπός άστεγος για να μένει. Η έκρηξη μάλιστα, ήταν τόσο ισχυρή, που έκανε πολλούς κατοίκους των γύρω δρόμων να βγουν από τα σπίτια τους για να δουν τί έχει συμβεί.
Άγνωστο παραμένει αν ο αλλοδαπός ήταν την ώρα της έκρηξης μέσα στο σπίτι ή όταν αυτή συνέβη πρόλαβε να το εγκαταλείψει. Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες, είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο σπίτι πιάνει φωτιά.
Η προσπάθεια κατάσβεσης συνεχίζεται, ενώ η αστυνομία απαγόρευσε για αρκετή ώρα την κυκλοφορία γύρω από το σημείο της φωτιάς.

Δείτε τις φώτο εδώ:
Δείτε το βίντεο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση