GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπαίνει στην κουζίνα του Άκη

Ο Άκης Πετρετζίκης μετακομίζει και στη βραδινή ζώνη του Mega και υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους. Γνωστά πρόσωπα έρχονται στο στούντ...

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπαίνει στην κουζίνα του Άκη Ο Άκης Πετρετζίκης μετακομίζει και στη βραδινή ζώνη του Mega και υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους. Γνωστά πρόσωπα έρχονται στο στούντιο της εκπομπής, συζητούν, αστειεύονται, πειραματίζονται στην κουζίνα, και μαζί με τον Άκη δημιουργούν ιδιαίτερες συνταγές.

Την πρώτη συνταγή την ετοιμάζει ο Άκης και ο καλεσμένος του τον βοηθά ενώ η δεύτερη συνταγή είναι πρόταση του καλεσμένου και την εκτελεί με τις συμβουλές του Άκη.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 22.00, καλεσμένη είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα μπαίνει στην κουζίνα του Άκη για να μοιραστεί μαζί του όσα έχει μάθει στα «Καλημερούδια» και να του αποδείξει τις μαγειρικές της ικανότητες. Τον βοηθά να φτιάξουν λαχταριστά σοκολατένια μπισκότα γεμιστά με φυστικοβούτυρο και η ίδια προτείνει κοτόπουλο λεμονάτο με γκρεμολάτα και ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση