GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σύρος πρόσφυγας που συγκίνησε τον Μπάρακ Ομπάμα και τον Έντουαρντ Νόρτον...

Την ιστορία ενός πρόσφυγα από τη Συρία δημοσίευσε πριν λίγες μέρες η σελίδα Humans of New York. Ο ανώνυμος άντρας, παρουσιάστηκε με το...

Την ιστορία ενός πρόσφυγα από τη Συρία δημοσίευσε πριν λίγες μέρες η σελίδα Humans of New York.
Ο ανώνυμος άντρας, παρουσιάστηκε με το παρατσούκλι «Ο επιστήμονας," και αφηγήθηκε το πώς έχασε τη γυναίκα, την κόρη του και τα άλλα μέλη της οικογένειας σε μια βομβιστική επίθεση στη Συρία. Ο ίδιος πάσχει από καρκίνο και λυπάται που δεν μπορεί να δουλέψει για να προσφέρει στα δύο παιδιά το, που έχουν καταφέρει να μείνουν ζωντανά. "Εξακολουθώ να πιστεύω πως έχω την ευκαιρία να κάνω τη διαφορά στον κόσμο. Έχω πολλές εφευρέσεις που ελπίζω να πατεντάρω όταν καταφέρω να πάω στην Αμερική" είπε ο επιστήμονας. "Απλά θέλω να γυρίσω στη δουλειά. Θέλω να είμαι κανονική προσωπικότητα και πάλι. Δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει ότι έχω τελειώσει. Είμαι ακόμα εδώ." 
Η τραγική ιστορία του Σύρου, συγκίνησε εκατομμύρια χρήστες και προσέλκυσε την προσοχή του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος άφησε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία. 
Και δεν ήταν ο μόνος διάσημος.
Ο δημιουργός της σελίδας Humans of New York ο φωτογράφος Μπράντον Στάντον ανακοίνωσε πως δέχτηκε μήνυμα από τον Νόρτον ο οποίος θέλει να βοηθήσει και τον επιστράτευσε στην καμπάνια.
Στη σελίδα συγκέντρωσης βοήθειας CrowdRise, ο Νόρτον έγραψε ότι η ιστορία του επιστήμονα τον είχε "συγκινήσει μέχρι δακρύων."
" Όσα συγκεντρώσουμε εδώ θα πάνε κατευθείαν σε αυτή την οικογένεια. Για να βοηθηθεί ο πατέρας στην ιατρική περίθαλψη που χρειάζεται για να ζήσει και να συνεχίσει το έργο του, να βοηθήσει την οικογένειά του και να χτίσει μια νέα ζωή μετά από την τραγωδία ," Μέχρι στιγμής, περισσότερα από $ 300.000 δολάρια έχουν συγκεντρωθεί και οι δωρεές γίνονται η μία μετά την άλλη. "Αν δεν κάνουμε ευπρόσδεκτους τους ανθρώπους σαν κι αυτόν στις κοινότητές μας και δεν δυναμώσουμε το όνειρό του να κάνει προσφέρει με τη ζωή του, τότε δεν είμαστε η χώρα που λέμε στους εαυτούς πως είμαστε" γράφει ο ηθοποιός στην προσωπική του επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση