GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Πληρώσαμε τους πιστωτές με το αίμα μας - ΒΙΝΤΕΟ

Το δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Πολ Μέισον για την Ελλάδα με τίτλο «Να πληρώσεις ή να μην πληρώσεις;» δημοσιοποι...


Το δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Πολ Μέισον για την Ελλάδα με τίτλο «Να πληρώσεις ή να μην πληρώσεις;» δημοσιοποιήθηκε σήμερα και περιλαμβάνει συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Το ντοκιμαντέρ #ThisIsACoup γυρίστηκε την περασμένη Άνοιξη και στο δεύτερο επεισόδιο φιλοξενούνται επίσης δηλώσεις του τότε υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, της τότε προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.
«Νομίζω ότι πιθανόν να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που πληρώσαμε τους πιστωτές μας με το αίμα μας. Είναι αλήθεια ότι έχουμε ήδη ξοδέψει όλη την ρευστότητα μας και βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.
Ο δημοσιογράφος ρώτησε  τον κ. Τσίπρα πόσο χρόνο έχει η Ελλάδα με βάση την ρευστότητα της. «Εξαρτάται. Στα μέσα του Μαΐου θα βρεθούμε στη δύσκολη θέση να αποφασίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Κατά την άποψη μου θα είναι πολύ εύκολο να αποφασίσομε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις και όχι τα ομόλογα του ΔΝΤ» απάντησε ο Πρωθυπουργός.
Δείτε το βίντεο:

Πήγη: youtube (PaulMasonNews)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση