GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γη εκεί; Αστροναύτης πήρε λάθος νούμερο για τα Χρόνια Πολλά

Ο καθένας μπορεί να καλέσει λάθος νούμερο, αλλά δεν είναι συνηθισμένο να δεχτείς λάθος τηλεφώνημα από το υπερπέραν! Αυτό συνέβη σε μί...


Ο καθένας μπορεί να καλέσει λάθος νούμερο, αλλά δεν είναι συνηθισμένο να δεχτείς λάθος τηλεφώνημα από το υπερπέραν! Αυτό συνέβη σε μία γυναίκα, η οποία σήκωσε το ακουστικό της και άκουσε από την άλλη ακρή της γραμμής: Γεια σας, Γη εκεί;"

Την γκάφα έκανε ανήμερα των Χριστουγέννων ο πρώτος Βρετανός αστροναύτης στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, Τιμ Πικ, ο οποίος θέλησε να τηλεφωνήσει σε κάποιον στη Γη για τα Χρόνια Πολλά. Κάπου όμως έκανε λάθος και άφησε εμβρόντητη την γυναίκα που σήκωσε το τηλέφωνό της.

Ο Πικ μάλιστα έγραψε στο Twitter του ότι "ζητώ συγνώμη από την κυρία που κάλεσα κατά λάθος λέγοντας Γεια σας , είναι αυτός ο πλανήτης Γη; - Δεν ήταν φάρσα - απλά πήρα λάθος αριθμό "!

Πάντως, ο 43χρονος αστροναύτης δεν αποκάλυψε που ήθελε πραγματικά να τηλεφωνήσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κυρία που σήκωσε το ακουστικό ήταν μια συνταξιούχος δασκάλα, η Μπετυ Μπάρκερ, η οποία νόμιζε ότι ήταν απλώς κάποιος μεθυσμένος!  

"Με ρώτησε αν καλεί τη Γη και του απάντησα “όχι” και του έκλεισα το τηλέφωνο. Υποθέτω ότι δεν ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους μου" είπε η 79χρονη, η οποία έμαθε ποιος της είχε τηλεφωνήσει τελικά από τις ειδήσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση