GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στροφή στην καριέρα του θέλει να κάνει ο Ρόκο Σιφρέντι

Ένας από τους πλέον γνωστούς πορνοστάρ όλων των εποχών ο Ιταλός Ρόκο Σιφρέντι, κάνει στροφή στην ποιότητα και την καριέρα του. Αφού εί...


Ένας από τους πλέον γνωστούς πορνοστάρ όλων των εποχών ο Ιταλός Ρόκο Σιφρέντι, κάνει στροφή στην ποιότητα και την καριέρα του.
Αφού είπε οριστικά αντίο ως πρωταγωνιστής των ροζ ταινιών, τώρα συγκεντρώνει μέσω ίντερνετ υπογραφές θέλοντας να μετουσιώσει την εμπειρία του σε...διδακτικό έργο, ως καθηγητής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.
Στο ερώτημά του προς του πολίτες, μέσα από το περιοδικό Magazine delle donne, αναφέρει: «η πορνογραφία πρέπει να είναι διασκέδαση, αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις εμφανίζεται ως εργαλείο εκμάθησης για τους νέους. Κατά τη γνώμη σας είναι φυσιολογικό αυτό;»

Ο Σιφρέντι υποστηρίζει ότι πρέπει να ενταχθεί η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο πρόγραμμα σχολικών μαθημάτων και ότι  ο ίδιος είναι ιδανικός, μιας κι έχει αφιερώσει την ζωή του στο σεξ (έχει παίξει σε 2.000 ταινίες και έχει σκηνοθετήσει 450!)
Πάντως, ο ίδιος εκτιμά ότι η εκστρατεία του κυλά θετικά, αφού έχει ξεπεράσει τις 22.000 υπογραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση