GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ": Εγκώμια στον Λαλιώτη από την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ...

Από τον Στάθη  Παλαιολόγο Κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του ασκούσαν δριμεία κριτική στον Κ. Λαλιώτη ενώ δεν έλειπαν κι εκείνοι που...

Από τον Στάθη  Παλαιολόγο

Κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του ασκούσαν δριμεία κριτική στον Κ. Λαλιώτη ενώ δεν έλειπαν κι εκείνοι που έλεγαν ή έγραφαν βαριές κουβέντες σε βάρος του. Σήμερα η "Εφημερίδα των Συντακτών", που εκφράζει το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει την έκπληξη (;) και με αφορμή τη δήλωση του Κ. Λαλιώτη για την προ ημερών εμπρηστική επίθεση στην είσοδο του σπιτιού του τον υπερασπίζεται απολύτως όχι μόνο στο θέμα της επίθεσης αλλά και συνολικά για τη "λάσπη" που δέχεται ο πρώην υπουργός υπό τον τίτλο "Η απάντηση Λαλιώτη για τη σπέκουλα σε βάρος του".
Για κάποιους, αυτή η θετική αντιμετώπιση έχει ένα γενικότερο χαρακτήρα που συνδέεται και με τις πολιτικές διεργασίες της συγκυρίας.

Χαρακτηριστικά, γράφει η εφημερίδα:
Ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης απαντάει σε όσους τον στοχοποιούν, στη λάσπη που εκτοξεύεται από συγκεκριμένα κέντρα, στις κατασκευασμένες ειδήσεις και στις αστήρικτες κατηγορίες εναντίον του, που συνεχίζουν να εκτοξεύονται και που αφορούν την οικονομική του κατάσταση.
Επίσης, με πολύ φορτισμένο ύφος περιγράφει την αμέριστη στήριξη από τον ίδιο και τη σύζυγό του στην οικογένεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η πόρτα που κάποιοι έκαψαν ήταν ολάνοιχτη το βράδυ για την οικογένεια του Αλέξανδρου που ζήτησε συμπαράσταση.
Ένα κείμενο θυμωμένο και αναλυτικό από τον πρώην υπουργό που είναι ίσως και η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αποκατάστασης αθλιοτήτων που κατά καιρούς κατακλύζουν τα ΜΜΕ μέσα από ανώνυμες ανώνυμες (;) πάντα πληροφορίες.

Και παραθέτει ολόκληρη τη δήλωση του κ. Λαλιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση