GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ (ΥΠΟΥΛΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ! Η Γερμανία αφελληνίζει τον ΟΤΕ...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη Τ. Επίκουρο Καθηγητή ΕΜΠ. Κύριοι βουλευτές, Η λέξη COSMOTE σημαίνει σκέτο COSMOTE . Τίποτε άλλο. Όμως η λ...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη
Τ. Επίκουρο Καθηγητή ΕΜΠ.

Κύριοι βουλευτές,
Η λέξη COSMOTE σημαίνει σκέτο COSMOTE. Τίποτε άλλο.
Όμως η λέξη ΟΤΕ δεν σημαίνει μόνον ΟΤΕ, σημαίνει: Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος.
Αγγλιστί: Hellenic Telecommunications Organization

Με ποιο δικαίωμα η Γερμανία αφελληνίζει το ΟΤΕ;; Θα διενοείτο να άλλαζε το όνομα της ROM Telecom;;
Φανταστείτε πχ να αγόραζε ο Ερτογάν το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και να του άλλαζε το όνομα.
Δεν θα τον πείραζε είχε πει στο CNN το νυν καμάρι του «χαρισματικού» Τσίπρα, ο εικονιζόμενος στην κατωτέρω φωτογραφία, Στουρνάρας,



Ίσως, χωρίς όπως πάμε (Μπουτάρης, Φίλης Σία, Λιάκος κτλ) να αποκλείεται, να μην το ονόμαζε προκλητικά Κεμάλ Ατατούρκ. οπότε θα δυσαρεστούσε τους ανωτέρω νεοοθωμανούς λάτρεις του γενοκτόνου Κεμάλ.
Και τους όπισθεν αυτών Τσιπριοκαμμένους. Και να του έδινε άλλο τουρκικό όνομα,
Φανταστείτε ακόμα ένας σκοπιανός ή ο Σόρος τους να αγόραζε το αεροδρόμιο Μακεδονία και να του άλλαζε όνομα. Πράγμα που δεν αποκλείεται να κάνει η κρατική γερμανική εταιρία, του «βαράτε με κι ας κλαίω» Στρίντζη. Όπου το ξεπούλησε ή θα το ξεπουλήσει.

Τον Ελληνικό ΟΤΕ όχι μόνον τον αφελληνίζει η Γερμανία, αλλά και τον διαλύει.
Του διαλύει κάθε τεχνική εμπειρία που είχε και που τον καθιστούσε ασυναγώνιστο. Την εμπειρία που είχε σε όλα.
Όπως ασυναγώνιστος φτιάχτηκε από έμπειρους Έλληνες τεχνικούς, τα χρόνια της δεκαετίας του 90 και αρχάς του 2000, ως ο πλέον μοντέρνος Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός στον κόσμο.
Που είχε επεκταθεί σε πλείστες χώρες. Και οι Γερμανοί τον ξεπούλησαν στις περισσότερες και έτσι πήραν τον ΟΤΕ χωρίς να βγάλουν από την τσέπη τους δεκάρα. Τζάμπα δηλαδή.

Και με υποδομή την εκμετάλλευσης των χάλκινων αγωγών στα σπίτια.
Περιουσία του Ελληνικού λαού, που τον καθιστά ασυναγώνιστο σε νέες τεχνολογίες, ADSL, VDSL κτλ. Και που θησαυρίζει σήμερα η Γερμανία σήμερα, πουλώντας τους χάλκινους αγωγούς στα σπίτια και σε άλλες εταιρίες.
Που είχε επίσης επεκταθεί σε πλείστες χώρες. Και οι Γερμανοί τον ξεπούλησαν στις περισσότερες και έτσι πήραν τον ΟΤΕ χωρίς να βγάλουν από την τσέπη τους δεκάρα. Τζάμπα δηλαδή.

Θυμίζω ότι χωρίς ποτέ να ελεγχθεί (φαίνεται ότι επαληθεύεται η παροιμία, κόρακος κοράκου μάτι κτλ.), o Παπακωνσταντίνου σχεδόν δώρισε το 10% του ΟΤΕ στους γερμανούς και έτσι και χωρίς όρους αυτοί τον κάνουν χωρίς έλεγχο σήμερα, ό,τι θέλουν.
Λέγεται επίσης ότι οι γερμανοί ξήλωσαν τα πανάκριβα ζευκτικά καλώδια χαλκού του ΟΤΕ μεταξύ των κέντρων (εκατοντάδες ίσως χιλιάδες τόνοι χαλκού) και έστειλαν την περιουσία αυτή του ΟΤΕ χωρίς κανένα έλεγχο στη Γερμανία.
Δηλαδή μαζί με την Ελλάδα η χούντα των μνημονίων που υποδούλωσε την Ελλάδα και τους Έλληνες, υποδούλωσε και ξεπούλησε και τον τέως Ελληνικό ΟΤΕ, νυν COSMOTE.
Και τώρα μέσω του «χαρισματικού» «αριστερού» «επαναστάτη» ετοιμάζεται να ξεπουλήσει όλην την Ελλάδα, με τον Στρίντζη να ψευτοοδύρεται .

Δείτε άλλη μια φορά  τι ξεπουλιέται από την κατά την Ζωή Κωνσταντοπούλου, νυν χούντα. Δείτε δηλαδή τις εναπομείνασες «αναδιαρθρώσεις», μετά από όσες που έγιναν τα τελευταία 7 χρόνια, που έφεραν την ανεργία στο «μηδέν εις το πηλήκιο» του εφιάλτη ΓΑΠ, του τρομερού σοσιαληστή, προέδρου της νεοταξικής «Σοσιαλιστικής» διεθνούς.
Ως θα έλεγε ο αξέχαστος έλληνας φιλόσοφος Καλογερόπουλος για τη νεοταξική αυτή διεθνή, «ου το όνομα αλλά το νεοταξικό πράγμα».
Πράγμα που ισχύει και για τις ονομασίες όλων των μνημονιακών κομμάτων, «προδευτικών» και μη (αν και πρόσφατα έγιναν όλα «προοδευτικά»), όπου το πράγμα είναι το αυτό. Νεοταξικό Γερμανικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση