GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάσμα μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για τα κόκκινα δάνεια

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών και Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιώργου Σταθάκη με τους...

Χάσμα μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για τα κόκκινα δάνεια

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών και Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιώργου Σταθάκη με τους επικεφαλής των θεσμών.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και την Πέμπτη. Το πρωί έχει προγραμματισθεί συνάντηση των επικεφαλής των θεσμών με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, με αντικείμενο το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Γιώργο Σταθάκη για τα “κόκκινα” δάνεια.

Στη σημερινή συνάντηση με τους δύο υπουργούς αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα “κόκκινα” δάνεια, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την επίτευξη συμφωνίας, ενώ έγινε και μια πρώτη διερευνητική συζήτηση για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Ως γνωστόν, η θέση της ελληνικής κυβέρνησης είναι να εξαιρεθούν από τη διαχείριση και την πώληση σε Funds τα δάνεια των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οι θεσμοί από την πλευρά τους φέρεται να επιμένουν στο να μην υπάρχουν εξαιρέσεις από τη διαδικασία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση