GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Χριστούγεννα μέσα από το σινεμά

Χριστούγεννα, περίοδος ξεκούρασης, ηρεμίας και αγάπης. Εποχή αγαπημένη σε όλους τους ανθρώπους ή σχεδόν σε όλους, που συνδέονται με ανα...


Χριστούγεννα, περίοδος ξεκούρασης, ηρεμίας και αγάπης. Εποχή αγαπημένη σε όλους τους ανθρώπους ή σχεδόν σε όλους, που συνδέονται με αναμνήσεις. Άλλοτε ευχάριστες, κι άλλες φορές δυσάρεστες.
Και σε όλα αυτά δεν θα μπορούσε να λείψει η έβδομη τέχνη, παρουσιάζοντας με το δικό της τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων. Προσεγγίζοντας τις ημέρες των Χριστουγέννων έτσι όπως τις προσεγγίζει και η ίδια η ζωή. Με αγάπη, ηρεμία, με πνεύμα προσφοράς και νοσταλγίας. Όμως ταυτόχρονα υπάρχει και η άλλη πλευρά αυτή της φαντασίας, του τυχαίου και του τρόμου που μπορεί να μετατρέψει την ευτυχία σε δυστυχία και το όνειρο σε εφιάλτη.
Μαζί θυμόμαστε μερικές, λίγες, θα λέγαμε, πολύ λίγες ταινίες που είχαν σαν θέμα τα Χριστούγεννα. Ψάχνοντας στις ταινιοθήκες σίγουρα θα βρείτε πολύ περισσότερες, άλλες ρομαντικές, άλλες αστείες κι άλλες τρομακτικές που σίγουρα όμως όλες βρίσκονται εντός του χριστουγεννιάτικου πνεύματος που δεν είναι άλλο από το συναίσθημα!
Γκρέμλινς

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση