GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτύρονται οι επαγγελματοβιοτέχνες για την επίσκεψη Τσίπρα στη Χίο!

Φωνή διαμαρτυρίας για την  επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στη Χίο, υψώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων ...

Φωνή διαμαρτυρίας για την  επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στη Χίο, υψώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Χίου.
Σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «αισθανόμαστε απογοήτευση και οργή για το “σκηνικό” που επιχειρεί να στήσει η κυβέρνηση με την  επίσκεψη του Πρωθυπουργού με αφορμή το προσφυγικό.
Μας είναι αδύνατον να παραμείνουμε απαθείς όταν ο συστηματικά απών από τα προβλήματα των νησιωτών κ. Τσίπρας φώναζε ανερυθρίαστα παρών στην αύξηση του ΦΠΑ για το νησί μας, καταδικάζοντάς μας σε μαρασμό την ίδια στιγμή που το τουριστικό εισόδημα αποδεκατιζόταν.
Μας είναι αδύνατο να παρακολουθούμε στημένες παραστάσεις εμπρός στο hot spot της ΒΙΑΛ για χάριν των φωτογράφων, ενώ γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο είναι σε αυτή τη φάση εντελώς ακατάλληλο να υποδεχθεί ανθρώπους».
Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό η ΟΕΒΕ κι αφού επισημαίνει τον σημαντικό ρόλο των πολιτών και των εθελοντών στην διαχείριση του προσφυγικού, «δεδομένου ότι η κρατική μέριμνα ήταν τραγικά απούσα», τον καλεί «σταματήστε να κυβερνάτε μέσω των “στημένων εικόνων” και της κατευθυνόμενης πληροφόρησης και σταθείτε δίπλα στο δοκιμαζόμενο νησιώτη, ώστε να καταφέρει να μείνει στον τόπο του και να μην αναγκασθεί να ξενιτευτεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση