GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Θεοδωράκης στον Τατσόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

Στον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος του έστειλε μήνυμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook με αφορμή την παρουσία του επικεφαλής τ...

Τι απαντά ο Θεοδωράκης στον Τατσόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ
Στον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος του έστειλε μήνυμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook με αφορμή την παρουσία του επικεφαλής του Ποταμιού «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
"Δεν νιώθω ότι το Ποτάμι απειλείται αυτή τη στιγμή από αυτό που ο φίλος μου ο Πέτρος Τατσόπουλος περιγράφει, όποτε και αν γίνουν εκλογές (σ.σ. να μείνει εκτός βουλής). Δεν το αισθάνομαι αυτό το πράγμα" είπε.
"Το Ποτάμι ήρθε στην πολιτική ζωή του τόπου για να αλλάξει τα πράγματα κι αυτό δεν μπορεί να γίνει συνεργαζόμενο είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με τη ΝΔ, είτε με το ΠΑΣΟΚ. Δεν θα γίνουμε μέρος του παλιού συστήματος που πολεμάμε" τόνισε, λέγοντας πω το Ποτάμι είναι η προοδευτική μεταρρυθμιστική δύναμη της χώρας . "Έχουμε μέσα και κεντροαριστερούς και κεντροδεξιούς" πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο από το STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση