GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Μετάνιωσα που έβαλα στο κόμμα τη Ραχήλ

«Στη καλύτερη περίπτωση περίπου 200.000 άνθρωποι θα ψηφίσουν τις εκλογές της ΝΔ. Αν τελικά αυτές γίνουν. Θεωρώ πως δεν θα γίνουν, όμως....

Καμμένος: Μετάνιωσα που έβαλα στο κόμμα τη Ραχήλ

«Στη καλύτερη περίπτωση περίπου 200.000 άνθρωποι θα ψηφίσουν τις εκλογές της ΝΔ. Αν τελικά αυτές γίνουν. Θεωρώ πως δεν θα γίνουν, όμως. Ο Σαμαράς και τα παρακλάδια του θέλουν να διαλύσουν το κόμμα. Πιστεύω πως ο κ. Μεϊμαράκης έχει το προβάδισμα και αυτό θέλουν να ανατρέψουν οι υπόλοιποι» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» και την εκπομπή «Ανατροπή» και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας μετάνιωσε που πήρε στο ΣΥΡΙΖΑ την Μακρή. Δεν φοβάμαι πως κάποιος από τους ΑΝΕΛ θα πάρει τον δρόμο του Νικολόπουλου. Αν είχε πάρει κυβερνητική θέση θα τα ψήφιζε όλα τα μέτρα».

Σε ότι αφορά την Ρωσοτουρκική κρίση ο κ. Καμμένος τόνισε πως «οι Τούρκοι ήξεραν τι έκαναν όταν έριχναν το ρωσικό βομβαρδιστικό. Αλλά το χειρότερο είναι ότι μετά, Γκρίζοι Λύκοι σκότωσαν έναν αιχμάλωτο. Είναι ξεκάθαρο πως στην περιοχή η Τουρκία κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου και ναρκωτικών. Έχει δίκιο για αυτά που λέει ο Πούτιν για τον Ερντογαν και τον γιό του. Τα γράφουν και μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού. Δεν παίρνουμε θέση υπέρ της Ρωσίας. Παίρνουμε θέση υπέρ της αλήθειας» και πρόσθεσε: «Η Τουρκία ισλαμοποιείται. Έχει γεμίσει μπούργκες. Δεν πρόκειται η Τουρκία να συνταχθεί στην συμμαχία κατά του ISIS».

Τέλος, ο κ. Καμμένος επέμεινε στην άποψη του πως ο διοικητής της ΕΥΠ θα πρέπει να παραιτηθεί με αφορμή την υπόθεση Πανούση. «Η ΕΥΠ είναι μια υπηρεσία εθνικής αποστολής και με θλίβει αυτή η εικόνα. Αυτοί οι διάλογοι που βγήκαν στη δημοσιότητα είναι απόρρητοι και κανείς δεν δικαιούται να τα παίρνει στο σπίτι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση