GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πώς "ψήνουν" τον Λεβέντη (Η τηλεόραση όμως πεθαίνει) ...

Panagiotis Perros Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει. Όσο περισσότερο τονίζουμε ότι δεν συνεργαζόμαστε με Τσίπρα, τόσο λιγότερες είναι οι κλή...

Panagiotis Perros
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει. Όσο περισσότερο τονίζουμε ότι δεν συνεργαζόμαστε με Τσίπρα, τόσο λιγότερες είναι οι κλήσεις μας (σε επίπεδο στελεχών) για εμφανίσεις στα μεγάλα κανάλια, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κυβερνητικά από ΑΝΑΓΚΗ.
Όλο αυτό τον καιρό πέφτει ψηστήρι με 1002 τρόπους, πρώτα απ'όλα στον Λεβέντη και δευτερευόντως στα στελέχη. Και κατά πρόσωπο και παρασκηνιακά. Έχουν επιστρατεύσει το δημοσιογραφικό και υποκριτικό τους ταλέντο με αναρίθμητους τρόπους.
Αλλά αυτό το ρημάδι το internet είναι θαυματουργό. Δεν μας στεναχωρεί διόλου. Ετοιμάζουμε μεγαλύτερες διαδικτυακές εφαρμογές και μεγαλύτερη διείσδυση στον σκεπτόμενο κόσμο που αλληλεπιδρά. Η τηλεόραση πεθαίνει και μαζί με αυτή θα πεθάνει και ο παλαιοκομματισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση